Așteptarea a luat sfârșit. Anunțul a fost făcut. Alexandra și Cristi Marinescu au câștigat sezonul 3 al emisiunii „Puterea Dragostei”. Tinerii au intrat în posesia sumei de 10.000 de euro, dar și a celor două trofee „Puterea Dragostei”. Alexandra și Marinescu au fost doi dintre cei mai votați concurenți ai sezonului trei.

Citeste si: Jador de la „Puterea Dragostei” a mărturisit de ce nu mai vorbește Alex Velea cu el: „E supărat pe mine...!”

„Mulțumesc din suflet! Vă mulțumesc dragilor pentru tot ceea ce ați făcut pentru mine, indiferent pentru toate prostioarele pe care le-am făcut acolo. Ați rămas cu mine până la final. Vă mulțumesc, domnișoara Cristina”, a transmis Alexandra de la „Puterea Dragostei”.

„Mulțumesc mult de tot! Domnișoara Cristina, am fost extrem de emoționat, iar la momentul actual îmi vin șiroaie de lacrimi, chiar dacă nu le arăt. Sunt extrem de bucuros, am niște emoții care m-au coplești, Nu îmi găsesc explicație. Vreau să vă mulțumesc dumneavoastră, să mulțumesc publicului”, a zis Cristi Marinescu.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Alexandra și Codruț de la „Puterea Dragostei” au dat vestea cea mare. Nimeni nu se aștepta la asta

Finala „Puterea Dragostei” sezon 3

Deși nu formează un cuplu, Alexandra și Marinescu au câștigat premiile emisiunii „Puterea Dragostei”.

finala puterea dragostei sezon trei
Finaliștii emisiunii „Puterea Dragostei”.[Sursa foto: Facebook]

Alexandra Bacoșcă-Bică are 26 de ani și este din Vaslui. Blondina a intrat în emisiune alături de sora ei, Adriana Cărare, care este cu trei ani mai mică.

Înainte de a intra în emisiunea, cele două se ocupau de vlogging. Alexandra de la Puterea dragostei are o fetiță în vârstă de 5 ani și este divorțată. În casă, tânăra de 26 de ani l-a cunoscut pe Codruț, alături de care formează un cuplu și au ajuns împreună în Marea Finală.

Citeste si: Ea este cea mai importantă persoană din viața Andrei Volos de la „Puterea Dragostei”. Imagini inedite

Cristian Marinescu are 23 de ani și este proaspăt absolvent al Universității de Educație Fizică și sport. El apracticat o perioadă lungă de timp handbalul ca sport de performanță. Ocupația lui actuală este cea de antrenor de fitness, cât și model. El a intrat în casa Puterea dragostei pentru a își întâlni jumătatea. Marinescu formează un cuplu alături de Maria, alături de care a intrat în Marea Finală.

finala puterea dragostei sezon trei
Cristina Mihaela Dorobanțu.[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Maria de la „Puterea Dragostei”, pregătită să aibă un copil? Ce planuri are blondina după terminarea competiției


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si