Povestea Untold a luat sfârșit după 4 zile si 4 nopţi de distracţie. Seara trecută, peste 70 de mii de persoane şi-au luat "la revedere" de la ediţia din acest an. Zeci de artişti renumiţi, dar şi cei mai în vogă DJ-i au încins atmosfera, iar la final, cerul Clujului a fost luminat de artificiile şi jocurile de lumini.

Ultima noapte de Untold

În aşteptarea primilor artişti, tinerii şi-au făcut încălzirea la o scenă amenajată în jurul unui tramvai. Pe scena principală, distracţia a început pe ritmurile celebrului dj brazilian Alok. Acesta a invitat-o alături de el pe Inna, care a întreţinut atmosfera preţ de câteva minute.

Străni din toate colțurile lumii au venit în România pentru festival: ”Mă simt foarte bine, iubesc România, iubesc Untold.”

Citeste si: VIDEO| Oktoberfest 2021: Sute de mii de litri de bere şi zeci de mii de porţii de cârnaţi îi aşteaptă la Braşov pe toţi cei care vor să petreacă în stil bavarez 

Afrojak, cel mai așteptat DJ al serii

Cel mai așteptat DJ al serii a fost aşteptat cu nerăbdare de zeci de mii de fani. După un mic decalaj din cauza întârzierii avionului,  Afrojack  a urcat pe scena Untold.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Participarea la festival a devenit deja o tradiţe."Deci, aşteptam de mult timp să zic aşa ceva, şi am revenit pentru a treia oară şi cred că o să mai revin. este super, este păcat că este ultima zi, dar venim şi anul viitor şi petrecem", spune un spectator.

Pe scenă au urcat 200 de artişti pe parcursul celor 4 zile de festival. La concertele lor au participat aproape 300.000 de oameni. Seara s-a încheiat cu un foc de artificii și jocuri de lumini.

Citeste si: Coafură și machiaj speciale pentru Untold


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si