Mai mult, călătorii se plâng și de lipsa de personal din aeroport, fapt care le îngreunează procedura de îmbarcare.

Dialog pasager- funcționar

„- Asta e tot ceea ce am! 
- Sunt niște documente separate, n-ați primit nicio eroare pe aplicație?
Deci tatăl l-a luat acum o lună (n.r.

biletul de avion) și eu zbor la fel ca și el!”

Această doamnă a aflat abia în fața ghișeului că nu poate face procedura de check-in dacă nu are cartea de îmbarcare pentru Londra în format fizic.

„Trebuie să scot check-in-ul pe hârtie și mă pune să plătesc 40 de euro.(...) Voi plăti că n-am încotro, doar n-o să rămân în aeroport!”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Plan roșu de intervenție pe Aeroportul din Iași! Un avion în care se aflau 107 pasageri s-a defectat în zbor

Cozi imense și la ghișee

La alt ghișeu, pentru îmbarcarea către Istanbul, coada este formată din aproape o sută de pasageri care mai mult stau pe loc.

„E prima oară când e atât de aglomerat și mai avem niște zboruri zilele următoare, așa că trebuie să fim cu vreo 3 ore în aeroport mai devreme!(...) Puțini lucrători, multă lume, aglomerație, și nu putem să facem check-in-ul online!”

Citeste si: Prins cu ciuperci halucinogene pe aeroportul din Cluj

Ce spun autoritățile

Reprezentanții companiei aeroportuare spun că numărul de zboruri a crescut considerabil comparativ cu anul trecut.

„Aglomerația a fost cam aceeași din 2019, dacă atunci era din cauza numărului mare de pasageri, acum a fost din cauza concentrării unui număr mare de zboruri la orele de vârf, dar și pentru că se verifică documente medicale!”, a declarat Valentin Iordache, purtător de cuvânt CNAB, pentru Știrile Kanal D. 

Situațiile pot fi mult mai grave

Un pasager a aflat abia la poarta de îmbarcare pentru zborul de Londra că biletul i-a fost emis, la biroul de check-in, pe numele... altui pasager.

Citeste si: Alarmă falsă de incendiu la Spitalul "Marie Curie". Un trecător a crezut că spitalul arde și a sunat la 112. Planul Roșu a fost activat

În cele din urmă, doar bagajul pasagerului a ajuns la Londra. Omul s-a întors acasă și, după 4 zile, şi-a primit și geamantanul.  

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si