Agenții atacați cu barda au venit în comuna Ciuperceni din Gorj după ce o femeie a sunat disperată la 112 să anunțe că unchiul ei- recent eliberat din închisoare- și-a sechestrat în casă tatăl imobilizat la pat.

Se baricadă în cameră când a auzit că veni poliție, apoi a fost recalcitrant. „ A aruncat cu barda dinăuntru.... a fugit prin curte în jos!”, a declarat cumnatul agresorului.

L-a amenințat pe polițist cu barda

Polițistul rănit este cel care a îndreptat arma spre geamul locuinței- moment în care individul parcă turbat l-a nimerit cu barda în umăr- iar pistolul i-a zburat pur și simplu din mână.

Citeste si: VIDEO| Un bărbat din Capitală, în stare gravă după ce a fost atacat cu un cuțit în plină stradă

„îl lovi pe polițist.... îl imobilizară și asta e, dar vă dați seama dacă ăsta reușea să fugă.... nu-l mai găsea!”, a spus cumnatul agresorului.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

N-a scăpat- dar până să fie imobilizat- bărbatul de 50 de ani s-a năpustit asupra mașinii de poliție- pe care a vandalizat-o.

O armată de agenți și criminaliști au venit în comună ca să oprească teroarea. Și vecinii erau speriați și s-au baricadat în case de teamă să nu fie și ei atacați- mai ales că toți îl știau pe individ cu probleme psihice.

 „La început nu făcea.... cânta el bisericești, cum făcea prin pușcărie probabil!”, „Mai făcea, dar nu așa rău să spargă!”, a încheiat cumnatul agresorului.

Citeste si: VIDEO| Polițiștii din Iași au rezolvat un caz mai rar întâlnit. Au recuperat un câine care ar fi fost furat de un tânăr

”Respectivul este un recidivist”

„Respectivul este un recidivist ....  persoană care nu e aptă de muncă!”, a declarat Daniel Dobrescu, primar Ciuperceni.

„A violat-o, a maltratat-o și a omorât-o în final. A făcut închisoare? 24 de ani... în primăvară a venit!”

Agresorul a fost reținut și transportat la spitalul de Psihiatrie- unde este supus unei expertize medico-legale!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si