Andreea Pirui, fosta concurentă din cadrul show-ului matrimonial Puterea Dragostei, a povestit pe pagina sa de Instagram ce i s-a întâmplat în trafic în urmă cu doar câteva zile, mai exact pe data de 24 septembrie 2021.  

Aceasta a declarat în mod oficial pe Instagram faptul că a fost depistată pozitiv cu THC de către polițiștii de la rutieră. Însă, cu toate acestea, Andreea susține că aparatul polițiștilor, cu siguranță, a dat eroare și va acționa legal.

Întâmplarea a avut loc pe raza localității Sânmihaiu Almașului din județul Sălaj.

Andreea Pirui susține că nu a fumat cannabis niciodată

Totoadtă, Andreea a declarat faptul că nu a fumat cannabis în viața ei și i se pare nedrept ca, dintr-o greșeală, să i se distrugă imaginea publică. Pe lângă acest lucru, fosta participantă la Puterea dragostei se afla în mașină cu nepoata în vârstă de 7 ani, îndreptându-se spre localitatea unde locuiește mama ei.

Citeste si: Cine este Antonia Ionescu de la „Puterea Dragostei”?! Imagini inedite cu noua concurentă

”Eu nu știu să fumez”

”Nu am fumat în viața mea absolut nimic ilegal sau legal. Eu nu fumez nici țigări normale. Eu nu știu să fumez, iar toții apropiații mei vă pot confirma acest fapt. Mi s-au recoltat probe de urină și sânge.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Andreea Pirui

[Sursa foto: Instagram]

Aștept cu nerăbdare rezultatul probelor biologice pentru a acționa în judecată autoritățile. Este inadmisibil ceea ce mi s-a întâmplat. De două zile sunt în stare de șoc.

Dintr-o eroare a unui aparat se poate distruge imaginea unui om. Nu voi permite ca aceste suspiciuni să planeze asupra mea și voi acționa legal”, a transmis Andreea Pirui pe Instagram.

Citeste si: Jador de la ,,Puterea Dragostei", gest impresionant pentru un om care se ruga pe stradă: „Suntem cu toții oameni...”

Andreea Pirui a format un cuplu cu Marius ”Norocel”

Andreea a fost una dintre cele mai iubite concurente din sezonul al doilea al reality-show-ului Puterea dragostei. În cadrul concursului, aceasta a format pereche cu Marius. Cei doi au și locuit împreună o perioadă după terminarea show-ului, chiar în primul an de pandemie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si