Tumora îi afectase femeii vederea, iar în urma operației, care a durat șapte ore, starea pacientei este una pozitivă. Intervenția chirurgicală a fost una dificilă, tumora având o dimensiune de opt centrimetri.

A descoperit tumora în urma unor investigații făcute de medicul stomatolog

Femeia s-a dus la stomatolog pentru a-și rezolva niște probleme dentare, iar în urma unor investigații amănunțite a aflat teribila veste.

"Li s-a părut ceva suspect, iar după ce m-au pus să fac sperietoarea asta de film mi-a ieşit că am tumoră pe creier. M-am operat, iar acum sunt bine", a declarat femeia.  

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Intervenția a fost un succes și a fost efectuată la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi.  

Citeste si: Ce poți face pentru a trata pierderea mirosului în urma infectării cu COVID-19

Tumora avea o dimensiune de opt centimetri

Femeia în vârstă de 63 de ani își pierduse vederea din cauza acestei afecțiuni.

"A ajuns la noi cu o tumoră de mari dimensiuni, avea opt centimetri.

Tumora era situată şi foarte prost, adică la baza craniului şi în plus împingea structuri cerebrale importante. A fost o provocare pentru noi. Am discutat riscurile cu familia şi am decis să o operăm. Intervenţia a fost dificilă. La două zile după operaţie, pacienta a mers şi a început să vadă. Este un caz deosebit", a spus medicul Marius Dabija. 

Citeste si: Medicamentul Favipiravir, un antiviral care poate trata infecția cu COVID-19, nu se poate găsi în farmacii. ANM a dat explicații


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si