Ștefan Risipițeanu este în stare gravă la spital. Bărbatul este bolnav de coronavirus. Deși, procesul în dosarul Caracal trebuia să se desfășoare, ieri, a fost amânat. Potrivit motivelor medicale, evenimentul a fost amânat pentru data de 3 noiembrie.

Citeste si: Luiza Melencu a fost găsită moartă?! Cele mai recente informații din cazul Caracal

Ieri, complicele lui Gheroghe Dincă a ajuns de urgență la spital, asta după ce a fost infectat cu virusul SARS-CoV-2.

Cadrele medicale i-au administrat tratamentul necesar, iar acum se află sub observație la Spitalul Penitenciar Jilava.

Ștefan Risipițeanu a fost infectat cu Covid-19

Ștefan Risipițeanu este considerat complicele lui Gheorghe Dincă. Bărbatul se află acum pe patul de spital. Ștefan a fost trimis în judecată în dosarul uciderii celor două adolescente, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. El a ajuns zilele trecute, de urgență, pe mâna medicilor. Risipițeanu a început să aibă simptomele noului virus, astfel la scurt timp, starea lui de sănătate s-a înrăutățit.

Citeste si: VIDEO- Dincă, lacrimi la tribunal. Părinții fetelor, disperați

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

dosar-caracal-complicele-lui-dinca-are-coronavirus

Gheorghe Dincă și Ștefan Risipițeanu.

[Sursa foto: google]

Complicele lui Dincă a fost transferat de urgență la Spitalul Penitenciar Jilava, unde medicii s-au ocupat de starea lui de sănătate. El primește tratament împotriva covid-19.

Citeste si: El este "Lucifer", ciminalul care a ucis 48 de oameni în închisoare, decapitându-i

Pe data de 6 octombrie 2021, ar fi trebuit să se desfășoare un nou termen în dosarul Caracal.

Din motive medicale a fost amânat pentru 3 noiembrie. Potrivitunor surse judiciare, Rispițeanu a fost făcut o formă gravă de Covid-19, astfel starea lui de sănătate nu permitea nici măcar o videoconferință.

Carmen Obârșanu, avocata familiei Melencu a anunțat, că în sala de judecată s-au citit două adrese, în ziua când ar fi trebuit să aibă loc un nou termen în dosarul „Caracal”.

„Astăzi, doamna judecător a citit în sală o adresă din partea Penitenciarului Craiova, în care se spune că Dincă, fiind contactat al lui Risipițeanu, este în carantină, iar Risipițeanu se află la Spitalul Jilava. De la Spitalul Jilava a venit o altă adresă în care se spune că, în cauza stării în care se află, nu poate fi nici măcar o ședință video. Prin urmare, ar dori să spună că starea lui este gravă. Noi ne gândim dacă nu se va adeveri ce spunem noi: Încetul cu încetul, inculpații din acest dosar vor da colțul”, a declarat avocata familiei Melencu, Carmen Obârșanu, la România TV.

Citeste si: Fiica lui Gheorghe Dincă, succes în instanță. Daniela a câștigat o sumă uriașă în urma unui proces


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si