Evenimentul nefericit a avut loc marți, când o femeie, conducător auto al unui autoturism marca Peujeot 307, a intrat în fântâna arteziană din fața Spitalului Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” din Suceava. Șoferița este o femeie, în vârstă de aproximativ 50 de ani. Aceasta tocmai aflase că soțul ei a ajuns la Urgențe și se grăbea să ajungă la spital.

Citeste si: VIDEO| În autobuz, ca la cârciumă! Un bărbat a fost filmat în timp ce fuma în mijlocul de transport. Reacția șoferului: „Te crezi la tine la stână?”

Femeia se grăbea să își vadă soțul

„S-a întâmplat probabil din neatenție, pe fondul emoțiilor. Martorii spun că a apăsat accelerația, în loc de frână. Nu sunt probleme medicale și nici pagube majore”, a declarat managerul Alexandru Calancea, conform monitorulsv.ro.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: ALERTĂ persoană dispărută în București


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si