Află ce ți-au rezervat astrele pentru prima zi din noua săptămână. Zodia care începe săptămâna cu un noroc fantastic.

Berbec

Încearcă să treci peste principiile tale și să ceri ajutorul dacă este nevoie. Acest început de săptămână este pentru Berbecii, unul foarte solicitant și se vor simți epuizați, însă ei se pot baza oricând pe sprijinul familiei și al prieteilor apropiați, mai ales în probleme legate de bani, poate chiar un îmrpumut.

Taur

Nativii din zodia Taur au planuri mari în ceea ce privește suplimentarea veniturilor, iar contextul astral de astăzi le poate scoate în cale oportunități fantastice.

Gemeni

Nativul zodiei Gemeni este avantajat de astre pe plan amoros și financiar. Spre finalul zilei te vei trezi cu o sumă importantă de bani în cont, poate vă recuperați un împrumut de care ați și uitat. Nimic nu este la voia întâmplării când vă implicați în diverse proiecte.

Rac

O zi destul de tumultoasă pentru nativii zodiei Rac. Ies la suprafață unele evenimente din trecut din cauza cărora te mai frămânți când și când. Astăzi este una dintre acele zile, însă nu lăsa să te afecteze.

Zodiac

 

[Sursa foto: PixaBay]

Leu

Leul are oportunitatea de a creşte în carieră şi de a face ceva semnificativ cu planurile pe termen lung.

În ceea ce priveşte comunicarea, simţiţi nevoia de a clarifica mai multe aspecte legate de mersul lucrurilor în familie. Trebuie să trataţi orice cu calm şi să fiţi mai indulgent. Poveştile pot avea uneori măcar două perspective diferite.

Fecioară

Totul merge ca pe roate pe plan profesional, daţi dovadă de concentrare şi de profesionalism, iar rezultatele o să fie pe măsura efortului depus. De asemenea, simțiți nevoia de a schimba direcția în care se îndreaptă viața personală- în special în ceea ce privește problemele financiare și problemele ce ţin de încrederea în sine. 

Balanță

Casa călătoriilor și a relației cu persoane din străinătate este activată. Așadar, poți avea o revelație uimitoare care privește planurile tale de viață. De asemenea, un sentiment de echilibru revine în viaţa voastră. Treceţi printr-o perioadă mai impulsivă, iar unii dintre voi o să simţiţi o nevoie acută de a fi mai independenţi.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Citeste si: Horoscop 2022 Săgetător. Evoluție și dorințe îndeplinite

Scorpion

Nativii zodiei Scorpion vor fi puși la încercare. Anumite aspecte ale trecutului vostru vor încerca să iasă la suprafaţă, deşi de mult timp vă străduiţi să le ţineţi îngropate. În tot acest proces, ar fi bine să menţineţi o atitudine pozitivă. Lucrurile par să se rezolve mai bine atunci când înfruntaţi problemele cu zâmbetul pe buze. Un telefon important poate să vă aducă o veste bună.

Săgetător

Săgetătorii au toate motivele să fie cu ochii în patru, pentru că ocaziile ar putea veni pe nesimțite, atât pe plan profesional, cât și în sfera dragostei. Este una din acele zile în care totul se întâmplă cu o viteză amețitoare, așa că stai atent și nu ezita, atunci când se ivește ocazia.

Horoscop Capricorn

[Sursa foto: PixaBay]

Capricorn

Capricornii sunt sfătuiți să asculte semnalele corpului, dacă simt că ceva este în neregulă. Nu e vorba despre probleme de sănătate, ci despre mici modificări în stilul de viață, ce ți-ar putea da un plus de energie și entuziasm. Cea mai bună zi pentru schimbare este astăzi.

Citeste si: Horoscop 2022 Peşti. Emoții intense și împlinire pe plan profesional

Vărsător

În dragoste nu întotdeauna merg toate merg ca pe roate, iar Vărsătorii o vor simți pe propria piele. Uneori trebuie să ai răbdare și mult calm și să nu încerci să schimbi partenerul, ci să îl înțelegi cu bune și cu rele. Și, foarte important, să spui clar ce așteptări ai de la el. Altfel, vei aduna frustrări în mod inutil.

Pești

Învață să spui nu și vei avea de câștigat. Nu rănești pe nimeni dacă spui clar ceea ce vrei și poți face. Dimpotrivă, este o dovadă de sinceritate și astfel te vei scuti de situații neplăcute. Da, pare greu la început, mai ales cu cei dragi, dar este spre binele tău.

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: După două ierni călduroase, Europa trebuie să se pregătească pentru temperaturi scăzute. Cum ar putea La Nina să crească prețurile- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si