„La data de 21 octombrie, în jurul orei 20,25, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov, a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că pe şoseaua Banatului din Chitila a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea gravă a unei persoane. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii rutieri din Chitila, Buftea şi Serviciul Rutier Ilfov”, au transpis cei de la IPJ Ilfov.

Citeste si: Un medic din Cluj a murit după ce a căzut de la etajul al V-lea al unui hotel

Victima a decedat

Victima, un bărbat în vârstă de 53 de ani, a fost declarat decedat de către echipajele medicale.

„Întrucât nu a fost găsit în zonă şi autovehiculul implicat, poliţiştii rutieri din Ilfov au efectuat cu operativitate un complex de verificări şi investigaţii, în urma cărora au identificat autoturismul implicat în accident şi la scurt timp au identificat şi persoana care l-a condus, respectiv un bărbat în vârstă de 44 de ani”, a mai adăugat sursa citată.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Acesta a fost testat pentru consum de băuturi alcoolice, iar aparatul a indicat 0,58 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Citeste si: Accident grav în Mureș. Două persoane au fost rănite

Vinovatul a fost reținut

Bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost reținut pentru 24 de ore și urmează ca în cursul zilei de vineri să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea cu propuneri legale.



„Cercetările sunt continuate de poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov într-un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului şi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice”, au mai spus cei de la IPJ Ilfov. 

Citeste si: Un bărbat din Gorj s-a aruncat în fața trenului


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si