Huseyn N. Najafov, Ambasadorul Republicii Azerbaidjan la București, a vizitat Institutul Yunus Emre din Bucureşti și a fost informat de către Mustafa Yıldız, directorul institutului, despre cursurile, programele și proiectele în desfăşurare.

Proiecte de viitor

Excelenţa Sa a vizitat clădirea institutului şi s-a consultat cu directorul acestuia cu privire la activitățile care pot fi realizate în comun în perioada următoare.

Ambasadorul Republicii Azerbaidjan la București, în vizită la Institutul Yunus Emre din Bucureşti

Ambasadorul Republicii Azerbaidjan la București, în vizită la Institutul Yunus Emre din Bucureşti

Citeste si: Descoperă tainele tehnicii ebru! Cum se face hârtia marmorată

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Fundaţia Yunus Emre este o fundaţie publică ce promovează Turcia, limba turcă, istoria, cultura și arta turce. Ca instituţie afiliată a Fundaţiei, Institutul Yunus Emre efectuează studii pentru predarea limbii turce în centrele culturale din străinătate în scopul îndeplinirii prevederilor acestei legi şi de asemenea desfăşoară activităţi culturale şi artistice în scopul promovării ţării noastre şi oferă sprijin pentru cercetările ştiinţifice.   

Fundaţia Yunus Emre promovează cultura turcă          

Intrat în activitate în anul 2009, Institutul Yunus Emre deţine mai mult de 58 de centre culturale în străinătate. Pe lângă predarea în limba turcă, activitate desfăşurată în centrele culturale, departamentele de turcologie şi predare a limbii turce sunt sprijinite pe baza cooperărilor existente cu diverse instituţii educaţionale din diverse ţări.

Citeste si: Ziua Limbii Turce a fost sărbătorită în România

Prin aceste centrele culturale sunt organizate o serie de activităţi în scopul promovării culturii şi artei iar ţara naostră este reprezentată prin evenimente desfăşurate pe plan naţional sau internaţional.

Citeste si: „Haideţi să ne cunoaştem” în România, eveniment organizat de Institutul Yunus Emre din Capitală


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si