Este doliu în comuna Drânceni din județul Vaslui. Viceprimarul a fost răpus de coronavirus. Lucian Lăcătușu în vârstă de 43 de ani a încetat din viață noaptea trecută la Spitalul Județean de Urgență Vaslui. Bărbatul s-a tratat acasă, mai bine de o săptămână. Când i s-a agravat starea de sănătate, a apelat la ajutorul medicilor.

Citeste si: Bilanț coronavirus, 29 octombrie 2021. Câte cazuri și câte decese s-au înregistrat în ultima zi

Moartea lui Lucian Lăcătușu a șocat comunitatea. Conform informațiilor oferite de către medici, viceprimarul nu prezenta comorbidități și totodată era vaccinat, însă în ciuda acestor lucruri a pierdut lupta cu boala.

Citeste si: OMS, în alertă din cauza noilor mutații ale SARS-Cov2

Lucian Lăcătușu a fost infectat cu COVID-19

Viceprimarul a fost infectat cu temutul virus, în urmă cu trei săptămâni. Atunci și-a anunțat colegii de muncă din Primărie că nu se simte foarte bine. El prezenta simptome identice cu cele ale infecției cu Covid-19. Oficialul din comuna Drânceni s-a testat împotriva virusului, astfel că rezultatul a fost unul pozitiv.

Citeste si: Avertismentul unui medic: Pacienţii vindecaţi de Covid pot face din nou boala, într-o formă mai gravă

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pentru că a zis că este vaccinat, bărbatul nu a vrut să meargă la spital. Lucian a crezut că este vorba de o formă ușoară și nu este nimic grav. O dată cu trecerea timpului, starea lui de sănătate s-a agravat.

Astfel că Lucian a ajuns pe mâna medicilor.

Cadrele medicale i-au administrat imediat tratament și au făcut tot ce le stătea în putință pentru a îi stabiliza starea. Virusul, însă, i-a cuprins întregul organism, astfel că totul a fost în zadar.

viceprimar-mort-de-covid-la-43-de-ani

Viceprimarul care a murit din cauza COVID-19.

[Sursa foto: PixaBay]

„Suntem în stare de șoc. Nu ne vine să credem. Era un om perfect sănătos, sportiv, nefumător. După data de 10 octombrie m-a sunat să îmi spună că se simte rău și că rămâne acasă. S-a testat și a fost confirmat pozitiv. I-am spus să meargă la spital dacă se simte rău, însă a rămas acasă. Știu că lua tratament, dar nu știu ce medicamente. S-a gândit probabil că poate învinge boala acasă. Pe 20 octombrie, m-a sunat din nou și mi-a spus că se simte tot mai rău. Atunci am chemat ambulanța și a mers la spital. Vestea morții lui ne-a bulversat și ar trebui să ne pună pe toți pe gânduri și să fim cu toții mai responsabili”, a declarat, pentru Libertatea, primarul comunei Drânceni, Mihai Morărașu.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Epidemiologul Octavian Jurma, despre valul de decese COVID-19 din România: ”Au crucificat poporul ăsta”

Comunitatea este în stare de șoc acum. Pe lângă funcția de viceprimar, acest era cunoscut și ca fost vameș la Punctul de trecere a frontierei Albița.

Lucian era implicat și în activitatea sportivă din zonă, fiind președintele unei asociații de hotbal. Acum, în urma lui, a rămas doar durere și suflete îngenuncheate de suferința produsă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si