Un român în vârstă de 40 de ani, din Roman, şi-a înjunghiat, sâmbătă dimineaţă, fiicele gemene. Minorele aveau trei luni. Una dintre fetițe a murit la spital, iar cealaltă este în stare gravă. Agresorul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi nici nu era în atenţia poliţiştilor pentru vreo acţiune violentă.

Citeste si: Un bătrân din Ploieşti şi-a dat foc, după ce a aflat că soţia sa are cancer

Ce au transmis autoritățile

Conform anchetatorilor, un bărbat de 40 de ani a provocat un scandal în familie, sâmbătă dimineaţă. El şi-a înjunghiat fiicele gemene în vârstă de trei luni, dar şi soţia şi băiatul de 9 ani. Femeia şi băiatul au reuşit să fugă la un vecin, iar acesta a solicitat sprijinul autorităţilor. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au reuşit să îl reţină pe bărbat.

Citeste si: O ieșeancă a fost reținută de polițiști pentru pentru pornografie infantilă, complicitate la viol şi tentativă de trafic de minori

Copilele au fost duse de urgență la spital. Una dintre ele a fost înjunghiată în zona inimii, iar cealaltă în zona toracelui. În ciuda eforturilor depuse de medici, o copilă a murit, iar cealaltă se află în stare foarte gravă, fiind transferată la Spitalul de Pediatrie Sf.

Maria către Chirurgie Pediatrică, pentru intervenţie chirurgicală.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

un tată și-a înjunghiat fiicele gemene de trei luni

Un tată și-a înjunghiat fiicele.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: VIDEO| Cum a murit Antonia, fetița de patru ani ucisă la Arad?! Scenariul cumplit expus pas cu pas

Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU SMURD Iaşi, adeclarat că fetiţa are plagă înjunghiată la nivel abdominal, cu evisceraţie de organe abdominale, respectiv stomac şi colon transvers.

Poliția a anunțat că individul nu se afla sub influenţa alcoolului în momentul comiterii faptei şi nici nu fusese în atenţia poliţiştilor cu vreo acţiune violentă.
Cazul este cercetat de poliţişti sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ.

Citeste si: Un tată, acuzat că și-a înjunghiat fetițele gemene de trei luni și pe soția lui. Una dintre micuțe a murit


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si