Cu versurile acestei melodii interpretare în colaborare cu Adda a devenit cunoscut Andrei Ionescu- sub numele de scenă... rapperul Țeastă. În vârstă de 35 de ani- tânărul ascundea o durere groaznică ce l-a împins în cele din urmă la gestul extrem: a fost găsit fără suflare în apartamentul în care locuia cu chirie- într-un comple rezidențial din cartierul bucureștean Militari.

Sora lui din partea tatălui- stabilită de mulți ani în Anglia- povestește că a primit vestea la o rudă îndepărtată și recunoaște că Andrei nu mai era demult fratele vesel din copilărie...

Citeste si: Un medic din București a murit din cauza Covid-19. Raluca Olaru a fost răpusă de virus

„Proprietarul s-a dus la apartamentul lui, unde locuia şi a trimis mesaj că "l-am găsit mort, sun ambulanţa şi poliţia. Acum parcă ne şi învinovăţim că a trecut singur prin tot ce a trecut.”, a zis Daniela Vasilescu, sora victimei.

Rapperul „Țeastă” a murit

Întreaga viață i-a fost marcată numai de drame. Abandonat de tată la o vârstă fragedă- nu apucase să vindece rănile că și-a pierdut și mama. După moartea ei... ceva s-a făcut praf în mintea tânărului.

Citeste si: A murit cunoscutul actor James Michael Tyler, interpretul lui Gunther din serialul „Friends”

„Ştiam că trece printr-o depresie, că mai vorbeam cu el şi mă suna şi îmi spunea mi-am pierdut mama, mi-e dor de ea, m-aş duce după ea, dar i-am spus că e bărbat în toată firea şi nu e singura persoană care şi-a pierdut mama. N-a avut nici o copilărie fericită. Tot timpul îmi spunea că să fiu fericită, că măcar 7 ani din viaţa mea, că la 7 ani părinţii mei au divorţat, măcar 7 ani ai avut un tată lângă tine.
Din cuvintele lui mi-am dat seama că el e marcat de chestia asta. Acum câteva zile se despărţise şi de iubita lui şi atunci...din cauza tristeţii...”,
a adăugat sora rapperului.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Dar el- cu sufletul țăndări- nu a povestit durerea ce îl măcina demult. Și-a vărsat năduful în versuri. Acolo vorbea despre neîmplinire și suferință. Multă suferință. Și asta o văd abia acum... specialiștii.

„Tristeţea, furia, reprezintă principalele elemente care sunt vizualizate în interiorul versurilor ce duc, concură la ideea că subiectul va ajunge, la un moment dat, să facă un gest necugetat. Era evident faptul că exista ceva concret care îl făcea să fie atât de clar în declaraţii.” , au zis psihologii.

De parcă suferința nu era de ajuns... încă o lovitură avea să vină recent- după cum mărturisesc acum apropiații. Andrei și-a pierdut și iubita la care ținea enorm.

Citeste si: Actrița Liliana Tomescu a murit. Este doliu pe scena filmului

„Din câte am înţeles, iubita lui l-a părăsit şi din această cauză, probabil, vreo depresie puternică, l-a determinat să îşi pună capăt zilelor."

, au spus apropiații.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

De fapt au fost toate adunate, susțin psihologii. Un amalgam de stări depresive pe care încerca să le ascundă în public. În filmulețele postate pe rețelele de socializare voia să pară mereu vesel.

„Acest zâmbet larg, de distracţie, cu mânuţele întinse, cu mânuţele strânse, cu oricare mână în sus, în care arăţi că eşti liber, te distrezi, dar, în interiorul tău, tristeţea este la cote înalte. A masca depresia este modul prin care însăşi depresia evoluează în interiorul subiectului, ducându-l către suicid.”, susțin specialiștii.

Fix asta s-a întâmplat. Și nimeni nu a putut să prevadă deznodământul șocant. Pe ultimul drum- rapperul a fost condus de rude și prieteni- dar fără slujbă religioasă.

Citeste si: O celebra actriță din Turcia a pierdut lupta cu boala cruntă de care suferea de mulți ani! Va mai amintiți de talentată actrița din serialul Mireasa din Istanbul?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: