Se pare că artistul a ajuns în șoc septic la spitalul din Reșița, după complicațiile post-Covid și problemele cardiace preexistente.

Astfel, Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață la vârsta de 61 de ani și nimeni nu se aștepta la o asemenea tragedie, iar vestea trecerii în neființă a lui Petrică Mîțu Stoian a adus multă tristețe în rândul apropiaților și altor artiști de muzică populară cu care obișnuia să colaboreze. 

Din ce cauză a murit Petrică Mîțu Stoian

Medicul care a avut grijă de faimosul cântăreț a explicat în detaliu de ce s-a stins din viață în urmă cu doar două zile.

”Șoc septic ireversibil a fost diagnosticul. A fost pus pe ce trebuie, dar organismul nu i-a mai rezistat, nici măcar la resuscitare. Era speriat, nu avea cum să fie altfel. Starea lui nu a fost deloc bună, medicii au fost mereu lângă el. Bronho-pneumonie. Covid-19 a lăsat niște sechele, a fost vorba despre covid-ul lung, a dus boala pe picioare o perioadă de timp. Șocul septic a intervenit rapid.

Citeste si: VIDEO| A murit „Amiralul muzicii populare”. Petrică Mîțu Stoian a luat supradoză de anticoagulante

Era pe tratament, pe anticoagulant, pentru evitarea producerii de cheaguri.

El lua și înainte de covid-19 acest coagulant. (n.r. A apărut) Insuficiență multiplă de organe… Șocul septic distruge și vasul de sânge, departe de ce poate face covidul.

A murit din cauza unei ”supradozare”

Deoarece ficatul nu știe să proceseze cum trebuie, se face o supradozare”, a declarat medicul care l-a tratat în cadrul Spitalului Județean din Reșița.

Unde va avea loc înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian

Familia și apropiații cântărețului se pregătesc în aceste clipe de ultimele aranjamente pentru a-l conduce pe Petrică Mîțu Stoian pe ultimul drum. O artistă cunoscută a explicat când și unde va fi înmormântat Petrică Mîțu Stoian. Se pare că interpretul de muzică populară s-ar fi pregătit temeinic în ultima perioadă pentru plecarea din această lume.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Apropiații solistului de muzică populară mărturiseau chiar că Petrică Mîțu Stoian părea că se aștepta să moară. Interpretul fusese la mormântul familiei sale în urmă cu câteva zile. Cântărețul era originar din zona Plaiului Cloşanilor, din judeţul Mehedinţi.

Petrică Mâțu Stoian a murit

Citeste si: Petrică Mîțu Stoian a murit. Ultima apariție a îndrăgitului artist

Petrică Mîțu Stoian va fi înmormântat la Craiova

Trupul va fi dus astăzi, 8 noiembrie, la casa artistului din Craiova, conform România TV. Steliana Sima, o altă artistă consacrată de muzică populară este cea care a dezvăluit unde și când va fi înmormântat regretatul Petrică Mîțu Stoian. Astfel, conform spuselor acesteia, artistul urmează să fie dus la Craiova, iar miercuri, 11 noiembrie 2021, este foarte posibil să fie și înmormântat.

În Craiova va fi înmormântat, miercuri. Dar e bine să știm de la familie, că poate să intervină anumite schimbări, a spus Steliana Sima, la Antena Stars.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si