Comparativ cu acceași perioadă a anului trecut, specialiștii spun că în această perioadă a anului vânzările au crescut semnificativ, chiar și cu 11%. Nu vor lipsi problemele pentru primirea coletelor, 40% dintre consumatori susțin că vor să facă cumpărături online. Mulți din consumatori au început deja să cumpere produse pentru cei dragi deoarece se tem de o criză a cadourilor.

Citeste si: VIDEO| Scandal la o școală din Constanța, unde profesorii primeau cadouri considerabile. Totul a ieșit la iveală după ce un elev premiant a fost lăsat repetent pentru că nu a vrut să „cotizeze”

Cardurile cadou, printre preferințe

La nivel global există un deficit de personal pentru comerțul cu amănuntul. Acesta ar putea fi unul dintre motivele pentru care cadourile nu ajung în timp util. Românii au început deja să comande cadourile. Multe persoane au ales cardurile cadou pe care le consideră mai practice. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Veste bună despre evoluția pandemiei. Epidemiologul Octavian Jurma: "Suntem în faza descendentă"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si