Seara trecută, între cei doi frați a izbucnit un conflict, din motive care încă nu sunt cunoscute de anchetatori. Femeia a tăbărât asupra fratelui ei de 43 de ani. Mama celor doi în vârstă de 72 de ani, a fugit la un bar din apropiere pentru a cere ajutor. 

Proprietarul, polițist de frontieră a sunat imediat la 112. Scenele de groază i-au șocat și pe polițiștii ajunși la fața locului. 

Citeste si: O femeie a fost găsită moartă într-un mall din România. Ea se afla în toaleta centrului comercial

Bărbatul era decedat

Oamenii legii au imobilizat-o pe femeie și au solicitat o ambulanță pentru bărbatul de 43 de ani. Din nefericire, pentru acesta nu s-a mai putut face ceva, medicii declarându-i decesul.

Citeste si: VIDEO| Rudele pacienților internați în Spitalul suport-Covid Movila din Ploiești au răbufnit: „Chiar nu s-au săturat oamenii ăștia de atâtea crime?”

Ce a declarat echipajul medical

„Pacientul era în stop cardio respirator, cu un important şoc hemoragic. Prezenta multiple traumatisme la nivelul capului şi feţei, incompatibile cu viaţa. A fost declarat decesul”, a spus un asistent din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani. 

Polițiștii criminaliști au descoperit la locul faptei mai multe obiecte cu care femeia l-ar fi lovit pe fratele ei. Printre acestea se numără un topor, o bărdiţă, o scândură, un băț, dar şi o pereche de papuci.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Misiunea criminaliştilor va fi una dificilă deoarece cele doua femei principala suspectă și mama acesteia, nu vor putea depune mărturie, iar autorul şi modul de producere al crimei vor trebui dovedite doar ca urmare a dovezilor strânse de la faţa locului. 

"L-a lovit cu aproape tot ce a avut la îndemână. Cu o violenţă ieşită din comun",a spus unul dintre polițiști.

Citeste si: Un adolescent de 15 ani a ajuns în spatele gratiilor după ce și-a înjunghiat de 70 de ori prietenul de 12 ani. A vrut să-l decapiteze

Femeia a fost internată la Psihiatrie

Bărbatul de 43 de ani era imobilizat la pat de aproape un an. Acesta fusese în închisoare după ce a executat o pedeapsă de câțiva ani. 

Vecinii susțin că familia avea zilnic certuri. 

Procurorul de caz a deciz ca femeia de 32 de ani să fie dusă pentru evaluare și internare la Psihiatrie. 

Citeste si: Un electrician de spital a recunoscut uciderea a două tinere și zeci de agresiuni sexuale la morgă

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si