Un bărbat, în vârstă de 66 de ani, a pierit în timp ce-și ducea fiul decedat acasă. Părintele îndurerat mergea în mașina convoiului funerar.

Citeste si: VIDEO| Un polițist de 26 de ani a fost găsit spânzurat în curtea liceului

Durerea nemărginită a decesului copilului său nu l-a lăsat să trăiască. Omul de cetățenie bulgară, din Lugoj, a pierit.

El se afla într-o mașină a convoiului funerar care transporta trupul fără viață al fiului său spre casă.

Fiul lui, în vârstă de 35 de ani, a murit într-o altă țară. Acum era transportat spre casă pentru înmormântare, însă iată că în familia acestuia a mai avut loc o tragedie.

Bărbatul le-a zis celor din convoi că nu se simte bine. Atunci, coloana a tras mașinile pe partea dreaptă și au sunat de urgență la salvare.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Doliu în lumea filmului. Lou Cutell a murit

Câțiva studenți la medicină s-au oprit în trafic și i-au acordat primul ajutor bărbatului, până ce au ajuns echipajele de salvare,

După câteva minute de așteptare, o ambulanță a sosit la fața locului, iar medicii au început manevrele de resuscitare atât în ambulanță, cât și la spital.

Bărbatul a decedat după patru ore de stat în spital

Deși medicii au depus eforturi pentru a-i salva viața, bărbatul a pierit după patru ore de stat în spital. Inima omului a încetat să mai bată. O posibilă cauză a decesului ar fi fost un infarct miocardic produs din cauza pierderii fiului său.

barbatul-care-a-murit-in-timp-ce-si-ducea-fiul-decedat-acasa

Omul din Lugoj a murit după patru ore de stat în spital.

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: VIDEO| Moartea stupidă a unui profesor clujean ar putea avea un autor moral pe care polițiștii l-au căutat vreme de 48 de ore. De necrezut cine este suspectul

Trupul fără viață al bărbatului de 66 de ani a fost preluat de medicii legiști pentru efectuarea necropsiei. Acum familia se pregătește pentru o dublă înmormântare.

Citeste si: Doliu în lumea filmului. Actorul Florin Oprițescu a murit la 42 de ani, după ce se vindecase de leucemie: "Un gigant frumos, cu o inimă de aur"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si