Pompierii şi paramedicii care au ajuns la fața locului au constatat faptul că bărbatului i-au fost tăiate ambele picioare prinse în partea din față a utilajului agricol.

Citeste si: Autoritățile anunță că varianta Omicron a noului Coronavirus poate deveni majoritară în Europa

Ce au spus autoritățile

„Victima a fost extrasă în stare de conştienţă şi predată echipajului SMURD TIM pentru acordarea îngrijirilor medicale.

După stabilizarea victimei, echipajul SMURD a transportat-o la Unitatea de Primiri Urgenţe Piatra-Neamţ. În urma evenimentului, persoanei i-au fost secţionate ambele membre inferioare", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa, citează Digi24.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Accident cumplit pe DN 12. Un om a murit, iar altul a fost rănit

Dosar penal pentru vătămare corporală din culpă

„Din cercetările preliminare efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Girov, efectua lucrări pe un teren agricol din localitatea Ştefan cel Mare şi-ar fi prins membrele inferioare în melcul combinei", a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subcomisarul Ramona Ciofu.

Oamenii legii continuă cercetările, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamţ, pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care a avut loc evenimentul.

Citeste si: VIDEO| Titlul de cel mai urât brad al sezonului merge la... Bacău! Pomul festiv adus în centrul orașului a devenit ținta ironiilor: ”Ce brad e ăsta? Așa chel și lăsat?”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si