Femeia a rămas captivă  în autoturismul care a luat foc, după coliziunea cu copacul. La sosirea pompierilor și a echipajelor medicale, a fost declarat decesul șoferiței.

Citeste si: Accident cumplit pe DN 12. Un om a murit, iar altul a fost rănit

Șoferița a rămas încarcerată în mașină 

Femeia a rămas încarcerată în maşina pe care o conducea, după ce a provocat accidentul rutier.

În urma impactului, maşina s-a transformat într-o imensă vâlvătaie, iar şoferiţa a ars de vie.

Salvatorii din judeţul Ialomiţa au ajuns imediat la locul intervenţiei, dar au privit neputincioşi la flăcările uriaşe care au cuprins autoturismul.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Şi salvatorii de la ISU s-au deplasat la locul intervenţei cu o autospecială de stins incendii, una de descarcerare şi un echipaj SMURD, precum şi 2 ambulanţe ale SAJ Ialomiţa, potrivit Adevarul.ro.

La momentul sosirii forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta generalizat la întreg autoturismul, din nefericire conducătorul auto, o femeie de aproximativ 30 ani, a fost găsită carbonizată.

Ce a transmis IPS Ialomița

"În această seară, în jurul orei 21,30, pe DN 2 A la intrare în localitatea Andrăşeşti, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu o victimă. Din verificările efectuate a reieşit că în evenimentul rutier a fost implicat un autoturism care ar fi părăsit partea carosabilă, a intrat în impact cu un copac de pe marginea drumului, în urma coliziunii maşina fiind cuprinsă de flăcări", se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Ialomiţa.

Potrivit Agerpres, se efectuează cercetări la faţa locului pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si