Casa unei familii cu patru copii din comuna Secuieni a fost distrusă de un incendiu în urma căruia au ars acoperişul şi bunurile aflate în interiorul locuinţei, potrivit Agerpres.

O familie cu patru copii a rămas pe drumuri

„La sosirea forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta generalizat, cu flacără deschisă, la o casă cu posibilitatea propagării la anexele gospodăreşti şi la o altă casă dintr-o gospodărie învecinată.

Forţele de intervenţie au stins incendiul în urma căruia au ars acoperişul şi bunurile materiale aflate în interiorul locuinţei (obiecte de mobilier, materiale textile,  articole de îmbrăcăminte, documente", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

Citeste si: Incendiu devastator la Jina, în județul Sibiu. O casă a fost cuprinsă de flăcări

Cauza incendiului este un coș de fum neprotejat

Purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa, a declarat, marţi, că la intervenţia de stingere a incendiului au participat pompierii voluntari din localitate şi pompierii militari ai Detaşamentului Roman.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza coşului de fum neprotejat termic faţă de materialele combustibile, conform Agerpres.

Citeste si: VIDEO|Incendiu mare lângă București, la un depozit de materiale reciclabile. A fost emis mesaj RO-Alert


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si