Evenimentul s-a petrecut duminică dimineață, în jurul orei locale 9:30. Un pieton a informat o patrulă a poliţiei locale din Toledo că un autoturism circula haotic pe strada Marques de Medigorria, având bara din faţă desprinsă. Oamenii legii au depistat vehiculul la câteva străzi distanţă. În momentul în care a observat echipajul autorităților spaniole, bărbatul aflat la volan a oprit autoturismul pe partea dreaptă a carosabilului.

Citeste si: Anthony Fauci: Este "aproape sigur" că varianta Omicron nu provoacă cazuri mai grave decât Delta

Șoferul nu deținea niciun document aflat în termen de valabilitate

În autoturism se aflau şase persoane, inclusiv şoferul care prezenta semne evidente că s-ar afla sub influența băuturilor alcoolice. În momentul în care i s-a spus că trebuie să fie testat cu aparatul alcooltest individul a refuzat şi a devenit agresiv, insultându-i pe polițiști. În urma verificărilor amănunţite efectuate de autorități, aceştia au aflat că şoferul, de naţionalitate română, se urcase la volan fără permis, documentul fiindu-i suspendat printr-o decizie judecătorească.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Oamenii legii l-au anunțat apoi pe individ că urmează să fie arestat, moment în care acesta a devenit violent. A început să îi lovească pe cei doi polițiști de la poliția locală și a început să dea cu picioarele în autospecială. Românul a fost în cele din urmă reţinut. Totodată, s-a depistat că ITP-ul maşinii era expirat şi nu exista nici o asigurare valabilă pentru autoturism.

Cazul a fost făcut public pe pagina de Facebook a poliţiei locale din Toledo, acolo unde aceştia au scris:, ,Nu înseamnă ghinion, ci un adevărat exemplu al prostiei".

Citeste si: Cine este Olaf Scholz, noul cancelar al Germaniei care îi va lua locul Angelei Merkel


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si