UPDATE 14:10- Băiețelul a fost ucis de un câine maidanez

Copilul de 6 ani a fost atacat de un câine maidanez în timp ce se afla pe stradă, în fața locuinței, potrivit datelor furnizate de către polițiștii care au început cercetările. 

La aflarea veștii, mama micuțului se prăbușește la pământ.

VIDEO- Imagini cu un puternic impact emoțional

Sursă video: ziuadeconstanta.ro

Comunicatul Poliției

„Astăzi, în jurul orei 12.50, polițiști din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un minor, de 6 ani, ar fi fost mușcat de către un câine.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un câine fără stăpân.

La fața locului a ajuns și un echipaj al ambulanței, care, din nefericire, a constatat decesul copilului.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Din primele cercetări a reieșit faptul că, minorul, un băiat de 6 ani, se afla pe stradă, în fața imobilului în care locuiește.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, totodată fiind efectuate cercetări cu privire la stabilirea tutor împrejurărilor care au condus la acest eveniment nefericit.”

Citeste si: Un copil de 10 ani a murit sfâșiat de Pitbull. Nu a mai avut nicio o șansă să scape cu viață

S-a întâmplat în localitatea Cotul Văii din județul Constanța. La fața locului s-a prezentat un echipaj SMURD B Chirnogeni, un SMURD C și o ambulanță SAJ b2.

Citeste si: Un bărbat din județul Alba a fost reținut după ce câinii săi au mușcat o persoană

Copilul a fost găsit inconștient și prezenta la nivelul trupului mai multe mușcături de la câine, potrivit informațiile venite din partea reprezentanților ISU Dobrogea. Din nefericire, cadrele medicale nu au mai putut face nimic, minorul de șase ani fiind declarat decedat.

Citeste si: VIDEO| Fetiță de 4 ani, sfâșiată de câinele vecinilor/Copila, în stare critică

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si