Vladimir Putin, fost agent al serviciilor secrete KGB, care a deplâns deja în trecut căderea imperiului sovietic, declară, 30 de ani mai târziu, că acest eveniment rămâne o ,,tragedie” pentru ,,majoritatea cetăţenilor”, conform unor fragmente din filmul ,,Rusia, istoria recentă”, documentar care va fi difuzat în curând de Channel One, potrivit agenţiei de presă RIA Novosti.

Citeste si: Klaus Iohannis a promulgat legea care poate închide temporar sediul operatorilor economici. Cine este vizat de această lege?

Putin: ,,Trebuia să câştig puţini bani în plus” 

Căderea URSS a indus o perioadă de instabilitate economică care a adus mai mulți cetățeni în pragul sărăciei, în timp ce Rusia care abia îşi dobândise independenţa şi trecea de la comunism la capitalism.

Nu o să-ți vină niciodată să crezi cu ce se ocupa Vladimir Putin înainte să devină președintele Rusiei: ,,Uneori trebuia să câștig puțini bani în plus”

Vladimir Putin dezvăluie, în filmul documentar ”Rusia, istoria recentă”, că a fost şofer de taxi la căderea URSS

[Sursa foto: Twitter]

Citeste si: Contrabandiștii de țigări ucraineni s-au filmat în timp ce treceau, cu marfa în spate, munții în România

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

,,Uneori trebuia să câştig puţini bani în plus”, suține Putin în acest documentar, mărturisind că a lucrat în timpul să liber ca şofer de taxi pentru a-şi creşte veniturile.

,,Vreau să spun să câştig bani în plus cu maşina, ca şofer privat.

Este neplăcut să vorbesc despre asta, ca să fiu cinstit, dar, din nefericire, asta e”, precizează președintele rus în acest film.

Citeste si: Comisia Europeană aprobă o schemă de ajutor de 51,5 milioane de lei pentru sprijinirea operatorilor de aeroporturi din România

Căderea URSS, cea mai mare catastrofă geopolitică a secolului XX, în opinia lui Putin

Putin, un servitor loial al Uniunii Sovietice, a fost consternat atunci când aceasta s-a prăbuşit şi a catalogat într-o bună zi această prăbuşire drept ,,cea mai mare catastrofă geopolitică a secolului XX”.

,,Până la urmă ce este prăbuşirea Uniunii Sovietice? Este prăbuşirea Rusieii istorice sub numele de Uniunea Sovietică”, declară liderul de la Kremlin în film.

Rusia era centrul Uniunii Sovietice, din care au făcut parte 15 republici şi care se întindea din ţările baltice în Asia Centrală. În anul 1991, tulburată de dificultăţi economice, Uniunea Sovietică s-a dezintegrat, iar Rusia a devenit o naţiune independentă.

Din cauza atitudinii sale faţă de Ucraina, preşedintele american Joe Biden l-a avertizat recent pe Putin, acuzat de faptul că comasează trupe la frontiera ruso-ucraineană, după ce a anexat Peninsula ucraineană Crimeea în 2014.

Citeste si: Cine este principalul suspect în cazul dublului asasinat de la Iași. El i-ar fi ucis pe cei doi studenți la medicină


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si