"Evoluția este favorabilă. Pacientul este cooperant. Rămâne la ATI pentru îngrijiri de specialitate și supraveghere continuă", au declarat surse din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța.

Cont deschis pentru locatarii afectați

Primăria a anunțat, luni dimineață, că toți cei care vor să contribuie cu sume de bani pentru locatarii afectați, pot face donațiile în următorul cont:RO77BTRLRONCRT0525818102 RON. Numele contului este pe Asociația de proprietari Prel.

Sergent Nicolae Grindeanu Nr.6, deschis la Banca Transilvania.

"Orice contribuție în beneficiul asociației ajută la revenirea cât mai rapidă a tuturor familiilor la ceea ce înainte cu trei zile era normalitate", au transmis reprezentanții asociației de proprietari.

O femeie dorește să închirieze gratuit un apartament cu trei camere familiei bărbatului care se află în spital, într-o zonă apropiată de blocul afectat.

De asemenea, un psiholog oferă consiliere persoanelor afectate în incendiu, atât adulților, cât și copiilor, iar o altă persoană dorește să organizeze Revelionul pentru tinerii din acel bloc.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Incendiu la Constanța- 37 de mașini făcute scrum

Constănțenii s-au mobilizat pe rețelele de socializare

Pompierii din județele Constanța, Ialomița și Călărași au intervnit, în noaptea de miercuri spre joi, pentru stingerea incendiului care a afectat 150 de apartamente.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au desoperit doi tineri, unul cu vârtă de 13 ani, celălalt de 15, suspectați că ar fi avut legătură cu incendiul.

Tânărul de 15 ani a fost reținut și ar fi povestit anchetatorilor cum a dat foc unor recipiente găsite în parcarea subterană.

Citeste si: Minor arestat la domiciliu după incendiu

În ultimele zile mașinile distruse de flăcări au fost ridicate din parcare, iar zona a fost curățată pentru a se începe lucrările de rebranșare. 

Citeste si: Incendiu la bloc-ce au descoperit anchetatorii la Constanța


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si