Imagini șocante au fost surprinse de camerele de supraveghere, la Giurgiu. Un minor venea de la școală și se pregătea să treacă strada când a fost spulberat de un șofer ce mergea cu 100 de km la oră. Băiețelul a coborât din autobuzul care l-a adus aproape de casă și a fost lovit de o mașină, pe trecerea de pietoni.

Citeste si: Gest inconștient în București: Un tânăr a mers agățat în partea din spate a unui tramvai

Se pare că șoferul grăbit circula cu peste 100 de kilometri la oră. Oamenii legii s-au autosesizat în acest caz.

Copil- spulberat pe trecerea de pietoni

Elevul venea de la școală, atunci microbuzul a oprit undeva aproape de locuința băiețelului. Cum a ajuns la destinație, băiatul a coborât din autobuz și a mers spre casă.

Citeste si: VIDEO| Bătaie sălbatică în trafic, în București

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Nu a reușit să facă mulți pași, a păși pe trecea de pietoni și a fost spulberat de o mașină ce mergea cu viteză. Conform Observator.ro, băiatul de 14 ani a fost aruncat câţiva metri în aer, după care s-a prăbuşit pe asfalt.

În urma impactului, adolescentul a fost transportat de urgență la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală.

copil-de-14-ani-spulberat-pe-trecerea-de-pietoni

Scene șocante în Giurgiu.

[Sursa foto: Captură YouTube]

Victima a fost lovită din plin. Starea lui este una destul de precară, astfel că a fost transportat în Capitală de către un echipaj de la SMURD.

În prezent, elevul în vârstă de 14 ani se află la Terapie Intensivă și beneficiază de îngrijiri medicale de specialitate din partea doctorilor.

Citeste si: Accident pe DN2: O persoană a murit şi o alta a fost rănită. Traficul este oprit pe ambele sensuri

Mama băiatului a declarat că fiul său are multiple plăgi la cap, fractură craniană, fracturi la picioare, splină, un plămân și o parte din ficat perforate, la fel şi bazinul.

Citeste si: Nepotul lui Nicolae Ceaușescu, implicat într-un accident de circulație! ”Ultimul moștenitor” al fostului dictator a fost citat la tribunal! EXCLUSIV


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si