În acest fel, pe Magistrala 1 (Pantelimon- Dristor 2), Magistrala 2 (Berceni- Pipera), Magistrala 3 (Preciziei- Anghel Saligny), Magistrala 4 (Gara de Nord 2- Străuleşti) şi Magistrala 5 (Eroilor 2- Valea Ialomiţei/Râul Doamnei) circulaţia trenurilor de metrou se va desfăşura la un interval de 10 minute.

Citeste si: Care e programul slujbelor de Crăciun și Anul Nou în Catedrala Patriarhală

Program special în noaptea dintre ani

,,În noaptea de Revelion, 31 decembrie 2021/01 ianuarie 2022, pe toate magistralele, circulaţia trenurilor de metrou se va desfăşura la un interval de aproximativ 10 minute, între orele 23:00- 01:00 şi de 20 minute între orele 01:00- 05:00", informează Metrorex într-un comunicat.

Reprezentanţii firmei de transport menționează că în perioada 27- 31 decembrie se vor introduce în circulaţie trenuri suplimentare pentru preluarea fluxului crescut de călători. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Veste excelentă! Este 24 decembrie 2021 zi liberă? Cine are deja vacanță în Ajunul Crăciunului


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si