Un triplu campion mondial la kickboxing, antivaccinist, cunoscut sub numele de „The Undertaker", s-a stins din viață la vârstă de 41 de ani. Bărbatul nu a vrut să știe că s-a infectat cu Sars-Cov-2, apoi s-a externat din spital.

Citeste si: Carambol cu șapte mașini pe șosea. Traficul este blocat complet

Campionul mondial a murit imediat după ce a refuzat să creadă că este bolnav de Covid-19 și a plecat din spital.

Campion mindial la kickboxing- mort de Coronavirus

Frederic Sinistra avea 41 de ani. El este din Belgia și nu credea în existența COVID-19. Virusul a fost fatal pentru Frederic. La doar câteva săptămâni după ce a plecat din spital, campionul la kickboxing a decedat.

Citeste si: Doi sportivi celebri sunt răvășiți de durere. Fiica lor a murit la 13 ani

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

El a fost internat în spital de trei ori, în luna noiembrie, ajungând la terapie intensivă intubat. Acesta a postat fotografii și un filmuleț cu el în care se observă că respiră foarte greu, iar în descrierea imaginilor campionul a spus că nu are timp de pierdut cu oameni leneși.

Frederic nu era de acord cu restricțiile pe care guvernul le-a impus în legătură cu Covid-19, iar pentru el virusul nu exista.

Citeste si: Doliu în muzică. Un cântăreț a pierdut lupta cu viața

Sportivul a mărturisit că a fost născut prematur și că va lupta mereu, cum a făcut-o din primele ore ale vieții. „Am fost născut prematur și voi continua să lupt până la moarte ca un bărbat care nu renunță niciodată și moare fără regrete", a

postat campionul pe o rețea de socializare.

Cu doar trei zile înainte de deces a transmis că este acasă și se reface așa cum trebuie. „Mulțumesc pentru susținere. Sunt acasă și mă refac așa cum ar trebui. Mă voi întoarce de mii de ori mai puternic", a mai scris bărbatul.

Fredric Sinistra a pierit pe 15 decembrie, iar moartea sa a fost anunțată în mod public ziua următoare.

Citeste si: Drama trăită de tanti Sofica, la doar două luni după ce s-a căsătorit. Vestea tragică primită înainte de Crăciun: "Cum să mă pregătesc de sărbători dacă tocmai vin de la înmormântare"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si