Un bărbat a căzut într-o râpă, la aproximativ 20 de kilometri de localitatea Biniş. El a fost salvat de un echipaj de poliţişti care l-au găsit rănit, semi-conştient şi aproape de a intra în şoc termic, informează reprezentanţii IPJ Caraş-Severin.

Ciobanul a fost găsit într-o râpă

"'Am alunecat într-o râpă, în pădure, sunt rănit şi nu mai pot să ies!”, asta le-a spus bărbatul celor de la 112.

”A fost găsit de către colegii noştri de la Poliţia Oraşului Bocşa, căzut într-o râpă în pădurea dintre localităţile Doclin şi Biniş, la aproximativ 20 de kilometri de Biniş, fiind rănit, semi-conştient şi îngheţat de frig. După direcţionarea la faţa locului a echipajului de poliţie, colegii noştri dispeceri au încercat să păstreze legătura telefonică cu bărbatul, la un moment dat conexiunea întrerupându-se", relatează informarea transmisă de către IPJ Caraş-Severin.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Accident în Austria. Un șofer român a intrat cu mașina într-o biserică

Bărbatul a fost aproape de a intra în șoc termic

Împreună cu pădurarul care are în responsabilitate zona, după aproximativ două ore de căutări, poliţiştii l-au găsit pe bărbat, semi-conştient, într-o râpă de aproximativ 15 metri.

El a căzut în încercarea de a scoate oile pe care le ducea la păscut pe câmp, acesta fiind cioban în zonă.

Bărbatul a fost preluat de echipajul Serviciului de Ambulanţă şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe, în acest moment starea lui fiind stabilă, mai menţionează sursa citată. 

Citeste si: Un tânăr și-a omorât iubita pentru că i-a refuzat cererea în căsătorie. Femeia a fost înjunghiată


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si