Două autoturisme s-au ciocnit în intersecția dintre Bulevardul Bucureştii Noi şi Strada Subcetate, în această dimineață, în jurul orei 9:50, în Sectorul 1 al Capitalei. O persoană care prezenta răni ușoare a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Citeste si: Accident în Arad. Șase persoane au fost rănite

Ce au transmis autoritățile?

„Au fost trei victime, niciuna încarcerată.

O persoană a fost transportată la spital, rănită uşor, iar celălalt şofer a refuzat. Ambii au fost testaţi, iar rezultatul a fost negativ”, a transmis Inspectpratul pentru Situații de Urgență.

Potrivit martorilor, la volanul uneia dintre mașinile implicate se afla o femeie. Aceasta ar fi traversat intersecția venind de pe strada Subcetate fiind lovită de celălalt şofer care se deplasa pe drumul cu prioritate dinspre Străuleşti spre centrul oraşului. 

În urma impactului, mașina condusă de tânărul de 20 de ani a fost proiectată pe trotuar și a dărâmat un panou publicitar amplasat care era amplasat chiar la intrarea în stația de metrou Parc Bazilescu. Din fericire, nicio persoană care se afla pe trotuar nu a fost rănită.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Alin este polițistul care a evitat o tragedie în timpul liber. Ce a observat agentul rutier pe șosea

Ce a declarat tatăl șoferului

Tatăl șoferului a declarat că tânărul a încercat să evite impactul, însă nu a putut și a lovit autoturismul care i-ar fi tăiat calea.

„Fiul meu venea dinspre Străuleşti înspre Chibrit. Persoana respectivă a venit de pe străduţa laterală şi i-a tăiat calea. Băiatul a intrat în ea şi ca să încerce să evite cât mai mult accidentul a tras de volan, posibil dreapta, nu ştiu foarte sigur, pentru că nu este în stare să vorbească, şi a intrat cu maşina în stâlpul de la metrou", a spus  tatăl tânărului.

Băiatul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, dar era vizibil speriat după accident.

„Probabil a trecut printr-un şoc pentru că m-a sunat şi era incoerent. Nu putea să vorbească, vorbea pe silabe. E şi tânăr, fiind şi începător, vă daţi seama că a trecut printr-un şoc”, a mai adăugat tatăl tânărului șofer.

Citeste si: Tragedie în Hunedoara: Un bărbat a decedat în urma impactului violent dintre un TIR și un autoturism


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si