Direcţia de Sănătate Publică Timiş a anunţat, marţi, că în trei licee din Timişoara se înregistrează focare de COVID-19, unde toate cele 39 de cazuri pozitive sunt din rândul elevilor.

Trei noi focare de COVID-19 în Timiș

Conform sursei citate, în ultimele 24 de ore, în judeţul Timiş au fost confirmate 458 cazuri noi de infectări cu virusul SARS-CoV-2, din care două cadre medicale, 86 de minori şi 255 în Timişoara, toate cifrele fiind în creştere.

În spitalele din judeţ sunt internaţi 211 bolnavi cu COVID-19 şi suspecţi, iar 21 de peroane sunt tratate în ATI. Nu s-a înregistrat niciun deces.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Avertismentul OMS pentru Europa. Jumătate din populație se va infecta cu Omicron în maxim două luni

Timișoara a intrat în scenariul roșu

Rata de infectare a urcat la 2,61 la mia de locuitori pe judeţ, în timp ce Timişoara a intrat în scenariul roşu, cu 3,44 la mie, alături de alte 13 localităţi. Cel mai ridicat indice de contaminare cu SARS-CoV-2- 8,35 la mie, este în comuna Dumbrăviţa, limitrofă Timişoarei.



Pe lângă cele trei focare din licee, mai este unul activ la Spitalul de Copii "Louis Ţurcanu", cu 12 cazuri de persoane infectate.

Citeste si: Bilanț COVID-19- 11 ianuarie 2022. Peste 8.800 de cazuri noi în ultimele 24 de ore


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si