O casă a ars în totalitate, în noaptea de marţi spre miercuri, în urma unui i ncendiu izbucnit în comuna Bogdăneşti, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.

Casa a ars în totalitate

Potrivit reprezentanţilor instituţiei, la sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta prin ardere generalizată, iar din cauza vântului foarte puternic, exista pericolul de extindere la alte două locuinţe situate în apropiere, potrivit news.ro.

Incendiul ar fi pornit la de la coș de fum defect.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Mirosul de gaz dintr-un apartament din Zalău a scos afară 17 locatari ai blocului

Nu au fost înregistrate victime

"Detaşamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu trei autospeciale şi echipaje specializate pentru limitarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă din localitatea Vişinari, comuna Bogdăneşti. Din locuinţa în flăcări au fost scoase două butelii încărcate cu GPL.

După aproximativ două ore şi jumătate, incendiul a fost lichidat în limitele găsite. A ars întreaga locuinţă pe o suprafaţă de circa 120 metri pătraţi. Au fost salvate 25 de păsări, o anexă gospodărească şi cele două locuinţe învecinate", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Citeste si: Nouă mașini au fost avariate în urma unui incendiu în Slatina


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si