Pauză luată s-a dovedit a fi una benefică pentru Simina și Alex Zănoagă.

Foștii concurenți de la "Puterea Dragostei" au fost surprinși împreună cu puțin timp în urmă, în cadrul unei transmisiuni live pe TikTok.

Cei doi s-au privit insistent și au glumit în mediul online, semn că lucrurile au luat o întorsătură bună în căsnicia lor.

Citeste si: Bogdan de la Ploiești a părăsit România. Artistul își deschide o afacere în Elveția

Simina Loica și Alex Zănoagă s-au împăcat

Simina și Alex Zănoagă  au decis să lase în trecut neînțelegerile din cuplu și au intrat live pe rețelele de socializare, unde chiar au acceptat provocarea de a se confrunta în cadrul unui joc. Dacă acum câteva zile ambii declarau că relația lor s-a răcit și nu mai este la fel ca la început, se pare că totul se îndreaptă spre bine, căci foștii concurenți de la "Puterea Dragostei" au decis să își mai dea o șansă.

Ba mai mult, Simina chiar i-a dat o provocare de zile mari soțului ei, după ce a câștigat detașat în fața lui, pe TikTok:

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

"Alex Zănoagă: Dar ce provocare trebuie să fac?

Simina: Ți-am zis că te bat? Auzi, să faci 30 de flotări vreau de data asta!", i-a spus Simina lui Alex, în timpul live-ului. Din cadrul transmisiunii nu a lipsit nici Dominic, fiul celor doi, care se afla în acel moment la tatăl lui: "Ia uite, ce râde Domi!", se aude pe înregistrare.

Dovada că Simina și Alex Zănoagă s-au împăcat. Cum s-au afișat foștii concurenți de la Puterea Dragostei

Dovada că Simina și Alex Zănoagă s-au împăcat. Cum s-au afișat foștii concurenți de la Puterea Dragostei

[Sursa foto: Google]

Citeste si: Mădălin de la "Puterea Dragostei", relație secretă cu o fostă concurentă din emisiune

Simina și Alex Zănoagă au stat câteva zile separați

Simina și Alex au recunoscut că au avut unele probleme în căsnicie, în ultimele luni. Chiar dacă tânărul a plecat de acasă și pentru puțin timp nu au mai locuit împreună, acum ambii sunt dispuși să lase orgoliile deoparte și să revină la sentimente mai bune, de dragul familiei pe care și-au întemeiat-o: 

" Este adevărat, au existat o serie de certuri între noi. Am fost supărați din motive pe care încă nu le pot spune. Eu am plecat de acasă! Am stat separați câteva zile. Toți știu că noi locuiam de aproape un an într-un apartament în Militari, renunțasem la a mai sta împreună cu părinții mei.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Astfel că, atunci când ne-am certat, am luat decizia ca eu să mă duc în casa alor mei, iar Simina să rămână la apartament.

A fost o perioadă dificilă pentru amândoi, însă, acum, încet, încet, sper ca totul să revină la normal. De ieri, ne-am împăcat cât de cât, de dragul lui Dominic, în special.

Avem un copil împreună, pe care ambii îl iubim ca pe ochii din cap, în plus, și între noi sunt sentimente puternice. Vom vedea ce va urma! Acum, repet, încercăm să fim iar ca înainte.", a declarat Alex Zănoagă.

Citeste si: Aya de la „Puterea Dragostei”, primele declarații după despărțirea de Andrei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si