Locul de joacă a fost incendiat în noaptea de joi spre vineri, fapta fiind considerată "un act de un vandalism de o gravitate rară".
"Locul de joacă din Cartierul ANL Sud, NOU-NOUŢ, a fost incendiat de o mână criminală, aşa cum au putut constata cei de la ISU Vrancea. Locul de joacă nici măcar nu era recepţionat, dar considerăm că este inadmisibil ca bunurile publice sau private să fie distruse! Poliţia a deschis un dosar penal şi face cercetări pentru a identifica autorul sau autorii", a transmis Primăria Focşani.

Citeste si: Fascinanta lume părăsită. Un fotograf francez surprinde locuri abandonate din lume- FOTO

Primarul speră ca făptașii să fie prinși 

Cristi Valentin Misăilă, primarul din Focșani, a solicitat Direcției managementului proiectelor și investițiilor din cadrul Primăriei să amplaseze camere de supraveghere într-un număr mai mare. De asemenea, primarul face apel la populație să se implice pentru a descuraja aceste evenimente.
"Bunurile publice sau private trebuie protejate cu orice preţ! Edilul Misăilă speră ca Poliţia să îi prindă cât mai curând pe făptaşi, dar totodată atrage atenţia că pentru a descuraja astfel de evenimente este nevoie de implicarea întregii comunităţi! Pe această cale, primarul face un apel la cetăţeni să anunţe de urgenţă autorităţile atunci când văd că cineva distruge un bun public sau privat! Sunaţi la 112! Vandalismul ne afectează pe toţi şi doar împreună îl putem stopa!", se mai arată în comunicatul transmis vineri de Primăria Focşani.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Hoții care au prădat de 20.000 de lei Teatrul Maghiar din Cluj au fost prinși în Hunedoara

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si