Managerul Spitalului de Neuropsihiatrie „Poiana Mare” din Dolj, Claudiu Buzatu, a murit, sâmbătă, într-un accident pe Dunăre.

Bărbatul a intrat în stop cardio-respirator

„În cursul acestei zile, poliţiştii Postului de Transporturi Navale Calafat au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe fluviul Dunărea, în dreptul localităţii Desa, o barcă de pescuit s-ar fi răsturnat.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au stabilit că, în eveniment a fost implicată o barcă de pescuit sportiv, în care se aflau doi bărbaţi de 40 şi 42 de ani, ambii din judeţul Dolj şi care s-ar fi răsturnat, cele două persoane fiind aduse la mal de un alt bărbat ce se afla şi acesta la pescuit, a transmis sâmbătă IPJ Dolj, citează News.ro.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Trei maşini implicate într-un accident pe DN 24A, în comuna Soleşti. Două persoane au fost rănite

În ciuda manevrelor de resuscitare, bărbatul nu a putut fi salvat

La rândul lor, reprezentanţii ISU au precizat că bărbatul de 42de ani era în stop cardio-respirator şi nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Potrivit presei locale, bărbatul decedat este Claudiu Buzatu, managerul Spitalului de Neuropsihiatrie „Poiana Mare” din Dolj. Bărbatul a fost şi viceprimar în Poiana Mare timp de două mandate.

Citeste si: Un mort și doi răniți într-un accident din Ialomița


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si