Circulația a fost blocată și s-a reluat pe un singur fir. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. La locu evenimentului s-a format o coadă de mașini de câţiva kilometri.

Citeste si: Un mort și doi răniți într-un accident din Ialomița

Nu au fost  înregistrate victime

Potrivit primelor informații oferite de autorități, nu au fost înregistrate victime. 

Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române transmite că incendiul a izbucnit la kilometrul 100, în zona localităţii Cireşu din judeţul Argeş.

„Evenimentul nu s-a soldat cu victime. Vehiculul se află pe banda de urgenţă. Circulaţia este restricţionată aproximativ 15 minute”, au spus reprezentanții Centrului Infotrafic.

Citeste si: Fetița de 11 ani lovită de mașina de poliție a fost operată. Polițistul, audiat de procurori. "Nu se afla în misiune"

O cisternă plină cu tone de GPL s-a răsturnat pe o șosea din Teleorman

Cisternă încărcată cu 12 tone de GPL s-a răsturnat, miercuri, pe un drum județean din județul Teleorman. Autoritățile au izolat zona.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Conform Inspectoratului Juețean de Poliție Teleorman (IPJ), cisterna încărcată cu 12 tone de GPL s-a răsturnat pe DJ 703 între localitățile Balaci și Tecuci, la ieșire din Balaci. 

La fața locului intervin echipaje de poliție, pompieri, dar și ambulanțe. 

Potrivit oamenilor legii, în urma impactului, accidentul nu a fost soldat cu victime și se intervine pentru deblocarea șoselei. Zona a fost izolată.

Citeste si: Cluj: O tânără de 26 de ani, prinsă la volanul unei maşini care figurează ca fiind furată din SUA

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si