O autospecială a Poliţiei a fost implicată într-un accident rutier produs, miercuri, într-o intersecţie din municipiul Râmnicu Vâlcea. 

Polițistul se afla în misiune

Oficialii din Inspectoratul de Poliţie al judeţului transmit că poliţistul se afla în misiune.

"Din primele date a rezultat faptul că o autospecială de poliţie, condusă de către un poliţist, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de către un bărbat de 28 de ani pe strada Calea lui Traian din direcţia Nord către Sud”, a transmis Inspectoratul

de Poliţie Judeţean Vâlcea.

Citeste si: Un adolescent a fost lovit pe o trecere de pietoni în Giurgiu. Șoferul a fugit de la locul accidentului

În urma accidentului nu au fost raportate victime

Oficialii din Inspectoratul de Poliţie, au transmis că ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: După 18 ani de căsătorie, un italian a aflat că soția sa fusese bărbat. A mers direct la tribunal- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Poliţiştii rutieri fac cercetări, urmând să stabilească cu exactitate cauza şi modalitatea producerii evenimentului rutier.

Citeste si: Mesaj emoționant pentru Raisa de la o altă copilă: „Părinții tăi nu mai trebuie să plângă fiindcă...”

Un nou accident rutier în care a fost implicată o mașină a Poliției

După doar câteva zile de la cumplitul accident rutier din București în care a fost implicată o mașină de poliție, o autospecială a Poliţiei aflată în misiune a fost implicată într-un eveniment rutier în municipiul Vaslui.

„Poliţia municipiului Vaslui a fost sesizată cu privire la faptul că, pe strada Decebal, în municipiul Vaslui, o autospecială a Poliţiei Municipiului Vaslui, aflată în misiune, deplasându-se la un apel 112, a părăsit partea carosabilă şi a acroşat un arbore.

În urma producerii evenimentului rutier, unul dintre cei doi poliţişti aflaţi în autospecială a fost vătămat uşor, fiind transportat la spital pentru evaluare şi acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Potrivit reprezentanţilor instituţiei, în autospecială, care a părăsit partea carosabilă şi apoi a intrat într-un copac, se aflau doi poliţişti, unul dintre ei fiind rănit.

Citeste si: Circulația este restricționată pe DN 1 după ce o femeie a fost accidentată mortal


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si