Tragedia s-a petrecut într-un moment în care țara este gazda a mii de jucători de fotbal, fani și oficiali de pe tot continentul pentru turneul Cupei Națiunilor din Africa de fotbal, care are loc timp de o lună.

Citeste si: Accident grav în Botoșani pe E58. Printre răniți se enumeră și doi copii

Ce au spus autoritățile

„Suntem încă la nivelul anchetelor pentru a afla numele și naționalitățile morților și răniților ”, a declarat purtătorul de cuvânt al guvernului, Rene Emmanuel Sadi. 

Citeste si: Intervenţie a pompierilor la Spitalul Judeţean din cauza mirosului de fum în secţia Chirurgie

Victimele nu au fost identificate

Potrivit autorităților, incendiul a izbucnit într-un club de noapte din cartierul Bastos din capitala Camerunului și s-a extins foarte repede într-un loc în care era depozitate butelii.

„Au fost explozii puternice de la șase butelii de gaz, provocând panică în cartier”, au spus oficialii, menționând că alți opt oameni au fost răniți și transportați la Spitalul Central din Yaounde. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Președintele camerunez Paul Biya a cerut oamenilor prin intermediul unei declarații calm și a asigurat jucătorii și fanii prezenți cu privire la siguranța lor. Camionatul unde participă echipe din 24 de țări a fost programat în primă fază pentru 2021, dar a fost ulterior amânat din cauza pandemiei de Coronavirus.

Citeste si: Individul care incendia ghenele din centrul Ploieștului a fost identificat. Bărbatul a fost reținut de polițiști

Tragedie în județul Harghita. 19 oameni au rămas fără adăpost, în mijlocul iernii

Opt gospodării din localitatea Comăndău, județul Harghita, în care locuiau 19 persoane, s-au aprins ca o torță. Oamenii nu au mai putut salva nimic din casele ce le-au fost făcute scrum și au rămas fără un acoperiș deasupra capului.

Comandău este o localitate turistică izolată, situată la 15 km distanță pe un drum forestier, față de orașul Covasna.

Cinci dintre cele opt case afectate de incendiu au ars complet, iar celelalte trei la nivelul acoperișului. 19 persoane au fost evacuate, printre care și trei minori în vârstă de un an, șase ani, respectiv 17 ani. Comunitatea din Comandău s-a mobilizat. Din cele 19 persoane, două vor fi cazate la parohia reformată din localitate, iar alte 17 vor fi cazate la rude. 

Citeste si: Anchetă, după ce o femeie a fost găsită inconştientă într-un imobil din București. Femeia nu a putut fi salvată


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si