Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, pompierii au fost solicitați în noaptea de luni spre marți să intervină la un incendiu care a izbucnit la o casă pe strada Crizantemei din satul Petroșani, județul Constanța. La locul incendiului s-au deplasat două autospeciale și un echipaj SMURD.

Citeste si: Înalt Prea Sfințitul Teodosie, slujbă transmisă live din propria locuință

Ce au spusle

„Incendiul se manifestă generalizat, la o casă de aproximativ 200 de metri pătraţi. Din păcate, în interiorul casei a fost găsită o persoană de sex masculin, decedată, carbonizată. Intervenția sa încheiat în jurul orei 04:35, cauza probabilă a incendiului fiind acțiunea intenționată”, au declarat reprezentanții Inspectoratului pentru Situația de Urgență Dobrogea.

O femeie a fost asistată medical la fața locului de către echipajul SMURD, dar nu a fost transportată la spital. Bărbatul care sa stins din viaţă era preot în Petroşani. 

Citeste si: O femeie a fost omorata, apoi atacatorul a fost accidentat de un șofer și a murit: „Un incident teribil”

Ce a transmis Arhiepiscopia Tomisului

Arhiepiscopia Tomisului a spus că dorește ca autoritățile să lămurească modul în care să produs incendiul, afirmând că este greu de crezut că focul ar fi fost pus în mod intenționat.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Ne rugăm pentru sufletul părintelui adormit în acest tragic accident. Ne este foarte greu să cred că incendiul ar fi fost produs intenţionat. Din datele noastre nu avea motive să facă așa ceva. Sperăm ca autoritățile să nu lămurească în scurt timp cine ar fi putut provoca incendiul”, au spus reprezentanții Arhiepiscopiei Tomisului.

Citeste si: În România, aproximativ 3 milioane de case depind de lemn de foc

Tragedie în județul Harghita. 19 oameni au rămas fără adăpost, în mijlocul iernii

Opt gospodării din localitatea Comăndău, județul Harghita, în care locuiau 19 persoane, s-au aprins ca o torță. Oamenii nu au mai putut salva nimic din casele ce le-au fost făcute scrum și au rămas fără un acoperiș deasupra capului.

Comandău este o localitate turistică izolata, situată la 15 km distanță pe un drum forestier, față de orașul Covasna. 

Cinci dintre cele opt case afectate de incendiu au ars complet, iar celelalte trei la nivelul acoperișului. 19 persoane au fost evacuate, printre care și trei minori în vârstă de un an, șase ani, respectiv 17 ani.

Comunitatea din Comandău sa mobilizat. Din cele 19 persoane, două vor fi cazate la parohia reformată din localitate, iar alte 17 vor fi cazate la rude.

Citeste si: Un bărbat a suferit arsuri la față și mâini după ce un incendiu ia cuprins gospodăria.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si