Meteorologii au emis joi dimineaţa o avertizare nowcasting Cod galben de vânt puternic cu rafale de peste 100 km/h pentru zona de munte a judeţelor Argeş, Prahova şi Dâmboviţa.

Cod galben de vânt puternic

Tot până la ora 9:00, în zona joasă a judeţului Arad se va semnala local ceaţă, care determină scăderea vizibilităţii sub 200 de metri, dar va favoriza, în funcţie şi de condiţiile locale, formarea gheţuşului.



Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM.

Citeste si: A fost înregistrată cea mai scăzută temperatură, la Dumbrăveni. Ce ne așteaptă în următoarea perioadă din punct de vedere meteorologic

Prognoza meteo 27 ianuarie 2022. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Meteorologii anunță o vreme închisă, cu un cer în general înnorat în nordul, vestul și centrul țăii. De asemenea, în Crișana, Transilvania și Maramureș, dar și în zonele montane înalte va ninge, iar în Moldova și Banat meteorologii anunță precipitații mixte.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar șansa de precipitații va fi redusă. Izolat vor fi condiții de ceață și de polei. În zona montană înaltă, vântul va bate cu putere, în special pe creste, unde va viscoli zăpada. La rafală, vântul ar putea atinge viteze de până la 70-80 km/h.

În capitală astăzi meteorologii anunță o ușoară creștere a valorilor termice astfel încât acestea se vor situa peste mediile multianuale specifice pentru această perioadă din an.

Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab.

Citeste si: Avertismentul meteorologilor: Riscul producerii de avalanșe în majoritatea masivelor este major


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si