Tragicul accident de la Iași a avut loc azi dimineață, înainte de ora 07:00. În urma impactului, șapte oameni au murit. Costel Constantin Pralea era un familist convins și nu va mai apuca să-și vadă niciodată oamenii dragi. Cinci dintre victimele impactului se aflau în autobuzul condus de acesta.

Citeste si: Circulaţie blocată pe DN 65, în urma unui accident soldat cu decesul unei persoane

Carnagiul de la Iași a îngrozit o țară întreagă. Șapte oameni au decedat pe loc. Costel Constantin Pralea era șoferul microbuzului implicat în tragicul eveniment.

Costel avea două fete și era căsătorit

Costel Constantin Pralea este șoferul microbuzului din Iași. El avea 39 de ani, era tatăl a două fetițe și era căsătorit. Acum el nu-și va mai putea vede copiii pentru niciodată.

costel șoferul microbuzului iași

Șoferul Costel, alături de soție și una dintre fiice.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Accidentat de un șofer australian

În pozele de pe Facebook, Costel era un tată și un soț fericit și împlinit. Din cauza tragicului accident din localitatea Bălţaţi spre Târgu Frumos, Iași, micuțele lui vor fi nevoite să crească departe de tatăl lor.

Citeste si: VIDEO| Un bărbat s-a aruncat de la etajul 20 al hotelului Intercontinental din București. Ce a spus în mesajul de adio

Accidentul de astăzi dimineață a fost unul dezastruos. Șapte oameni au pierit. Evenimentul rutier provocat în această dimineață a șocat și îngrozit întreaga țară. Cinci victime se aflau în microbuzul condus din Costel Constantin Pralea, iar cea de a șaptea a fost conducătorul TIR-ului.

Citeste si: Reacția neașteptată a lui Bogdan Mocanu, după ce s-a spus că a murit într-un accident cumplit de mașină: „Mie îmi convine”

Trei oameni au ajuns de urgență la spital pentru a primi ajutor de specialitate din partea medicilor.

Citeste si: Cine este cel care a provocat accidentul cu șapte morți de la Iași! Tânărul în vârstă de 30 de ani urma să se însoare

VIDEO- 7 familii distruse dintr-o lovitură


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si