Maestrul Alexandru Arșinel a fost externat. Acesta a refuzat internarea și a plecat acasă după ora 01:00, noaptea trecută, de la Spitalul Universitar.

Actorul a plecat acasă însoțit de fiul său

Marele actor a fost supus mai multor analize la Spitalul Universitar, însă Alexandru Arșinel a decis să plece acasă, însoțit de fiul lui. 

Potrivit unor surse, analizele actorului nu au ieșit tocmai bune, însă a vrut să plece acasă, în ciuda recomandărilor de internare ale medicilor. 

În cursul zile de ieri, Alexandru Arșinel a sunat la 112 și o ambulanță a ajuns în cel mai scurt timp la locuința acestuia. Medicii care l-au consultat au stabilit că este nevoie ca Alexandru Arșinel să fie transportat la spital pentru investigaţii amănunțite.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Alexandru Arșinel, transportat de urgență la Spitalul Universitar din București

Sursele susțin că ar fi fost vorba de un puseu de tensiune

”Domnul Alexandru Arșinel a fost adus la Unitatea de Primiri- Urgențe a Spitalului Universitar de Urgență București la ora 21.34, cu ambulanța.

Alexandru Arșinel a decis să părăsească spitalul la ora 01.50,

refuzând internarea, se arată în comunicatul emis de reprezentanții Spitalului Universitar. 

Citeste si: Un medic fals a fost prins în timp ce făcea operații estetice ilegal. Ce au găsit polițiștii în cabinetul său

A fost operat pe cord deschis 

„Am fost la spital la Monza la control, după operația la inimă. Nu am o stare bună. Îmi mai vin niște valuri în cap, în creier, cu toate că sunt bine! Nu pot să mă plâng! Mă mișc destul de greu, trag de mine.

Mai ies din casă pentru spectacolul pe care-l am, dar e foarte greu să-i mulțumești pe toți. În sală sunt 30 de persoane… în condițiile acestea cu pandemia, iar activitatea teatrului se desfășoară și cu ajutorul colaboratorilor, balerini, artiști… Ne-au tăiat la jumătate… iar acum Nae mă mai are și pe mine pe cap! Firea ne-a ajutat foarte mult, a ajutat arta, în general, teatrele le-a sprijinit...”, a declarat recent Alexandru Arșinel.

Citeste si: Anamaria Prodan, alături de Ciprian Marica în Dubai: „Îl iubesc, e numărul unu!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si