Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost anunțată pe data de 1 februarie, în jurul orei 22:25 că o bucată din balustrada Barajului Someșul Cald ar fi ruptă pe o porțiune de câțiva metri.

Pompierii de la ISU Cluj au intervenit cu două echipaje și o barcă de salvare-căutare, pentru a verifica dacă sunt supravieţuitori în cazul în care ar fi găsit maşina în lacul de acumulare.  

Citeste si: Ştefan Mandachi, promotorul Autostrăzii Moldovei: „Încă șapte oameni aşezaţi în sicrie”

Ce au spus autoritățile

„S-a intervenit la solicitarea polițiștilor care au identificat în zona Barajului Someșul Cald mai multe indicii, conform cărora ar fi căzut un autoturism în apă. S-a intervenit la fața locului cu două echipaje și o barcă de salvare-căutare, din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Cluj-Napoca, pentru a verifica dacă se adeverește situația și pentru a determina locul sau zonele de unde se pot începe acțiunile de căutare", a transmis ISU Cluj.  

Căutările au fost întrerupte marți seară și au fost reluate miercuri dimineață.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Din primele verificări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că există posibilitatea că în respectiva zonă să se fi produs un eveniment rutier, fapt pentru care au fost demarate activități de căutare în zonă, fiind solicitate echipaje din cadrul I.S.U. Cluj. 

Cercetările continuă și în prezent, împreună cu reprezentanți din cadrul I.S.U. Cluj în zona barajului Someșul Cald”, au spus reprezentanții ISU Cluj.

Citeste si: Gestul periculos al unui bărbat din Argeș. A vrut să dea foc blocului în care locuiește fosta sa soție: „Săream în aer toți”

Două cadavre au fost descoperite

Pompierii au descoperit două cadavre și mașina, dar susțin că ar maii putea fi vorba despre încă o persoană. Până în acest moment nu sunt cunoscute cauzele evenimentului, dar operațiunea continuă, fiind una dificilă.

„Echipajele de scafandri Salvamont-Salvaspeo, sprijinite de scafandri ISU Cluj, au reuşit să recupereze corpurile a doi bărbaţi din apele lacului Someşul Cald. Având în vedere că acestea prezentau rigiditate cadaverică, nu au putut fi aplicate manevrele de resuscitare”, au declarat reprezentanții ISU Cluj.

Citeste si: El este șoferul șoferul microbuzului implicat în accidentul cu șapte morți de la Iași. Costel a avut parte de un sfârșit tragic


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si