Potrivit unor surse citate de Gândul.ro, duminică, doi bărbați s-au întâlnit în jurul orei 22 cu un prieten comun, de profesie polițist, pe strada Teiul Doamnei, din Sectorul 2. 

Citeste si: Andrei a pierit într-un cumplit accident la Cluj. Bărbatul avea un fiu de doi ani

Bărbatul a refuzat invitația prietenilor săi

Din primele informații.

cei doi l-ar fi invitat pe prietenul lor să bea împreună, dar acesta a refuzat și au început să insiste. Din cauza faptului că polițistul nu voia să își schimbe răspunsul, indivizii l-au prins de mâini și de picioare, l-au băgat forțat în mașină și au demarat în trombă.

Citeste si: O situație neașteptată a avut loc la o biserică din Franța, după ce un român beat a intrat cu mitraliera

Ce au spus autoritățile

„În data de 30 ianuarie 2022, în jurul orei 23.00, prin apel 112, Secția 7 Poliție a fost sesizată de către o persoană cu privire la faptul că a observat cum doi bărbați l-au forțat pe un altul să intre intr-un autoturism, după care au părăsit zona.

Polițiștii aflați în teren au identificat atât autoturismul, cât și adresa, unde au și fost depistați cei trei tineri. Aceștia

au declarat că a fost o glumă, nefiind confirmată vreo situație de potențial pericol.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ulterior s-a stabilit că unul dintre aceștia, persoana aparent lipsită de libertate în mod ilegal, este agent de poliție în cadrul Brigăzii Rutiere, având o vechime de o lună. Conducerea Direcției Generale de Poliție a Municipiului București a declanșat verificări, prin structura de control intern, în vederea stabilirii situației de fapt și dispunerea de măsuri legale”, au spus reprezentanții Poliției Române.

Oamenii legii au demarat o anchetă, iar numărul de înamtriculare al mașinii, dar și numerele de telefon ale celor implicați au condus chiar la ușa apartamentului bărbatului. Aici au fost găsiți atât suspecții cât și presupusa victimă.

Cei implicați au dat o notă scrisă pentru a le explica anchetatorilor că răpirea semnalată a fost o glumă nevinovată și împrejurările în care a avut loc incidentul.

Citeste si: Polițistul care a provocat moartea Raisei va fi testat cu testul poligraf

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si