Principalul suspect este concubinul femeii. Bărbatul este în custodia Poliției în acest moment pentru a fi audiat. Cadavrul femeii a fost găsit miercuri dimineață, în jurul orei 08:00, iar persoana a anunțat Poliția.

Citeste si: VIDEO| Ore în șir de căutări după ce o mașină a căzut în lacul Tarnița. Două persoane au fost găsite fără suflare

Ce au spus autoritățile

„La faţa locului, poliţiştii au identificat cadavrul unei femei de 46 de ani, iar la examinarea fizică a acestuia au fost identificate mai multe leziuni traumatice. Din primele verificări s-a stabilit faptul că femeia de 46 de ani ar fi avut un conflict cu concubinul acesteia, ea luând hotărârea să părăsească domiciliul. La scurt timp după aceea, femeia a fost găsită decedată, în apropierea locuinţei sale”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Prahova.

Citeste si: O tânără de 19 ani a murit într-o cadă plină cu acid. Iubitul ei este suspect că ar fi lăsat-o intenționat

Cei doi ar fi consumat băuturi alcoolice

Potrivit ziarulincomod.ro, femeia și concubinul ei ar fi consumat o canitate destul de mare de băuturi alcoolice în seara de marți. Se pare că între cei doi ar fi luat naștere un confict, s-au luat la bătaie, iar bărbatul a folosit o scândură pentru a o lovi pe femeie în repetate rânduri pe spate și brațe.

Anchetatorii încă nu au stabilit dacă loviturile au fost cele care au condus spre moartea femeii, cu toate că acestea păreau a fi unele puternice.

Citeste si: Un copil, de zece ani, a fost găsit mort într-o valiză. Principalul suspect este mama acestuia

Bărbatul a fugit

Femeia și-a amenințat concubinul că îl va părăsi. Amândoi au plecat de acasă, iar pe un teren din apropierea locuinței femeia a murit.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Bărbatul a mers la mama concubinei sale, ia spus că fiica sa este fără suflare pe un câmp, iar el intenționează să pună capăt zilelor din motiv că nu poate trăi fără ea.

Acesta a fugit și a fost prins de polițiști miercuri după-amiaza.

Cadavrul femeii a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru a fi stabilită cauza care a provocat decesul femeii.

Bărbatul este anchetat de către polițiști, urmând ca după finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale.

Citeste si: Caz cutremurător în Italia. Și-a ucis fratele, cumnata și pe cei doi copii ai acestora pentru o moștenire


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si