UPDATE: Judecătorii din Giurgiu au emis, duminică după-amiază, mandat de arestare preventivă pe numele bărbatului în vârstă de 50 de ani din comuna Stăneşti care sâmbătă şi-a înjunghiat în gât soţia, femeia scăpând cu viaţă şi fiind dusă la spital. El fusese reţinut în urma audierilor, iar duminică a fost prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru tentativă de omor.

 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”Bărbatul bănuit de comiterea infracţiunii de tentativă de omor a fost reţinut pentru 24 de ore”, a transmis, duminică dimineaţă, IPJ Giurgiu.

Citeste si: Accident devastator în Dolj. Mașina în care se aflau doi vecini a fost izbită de un autoturism

Suspectul și-a înjunghiat soția și a dat foc casei

Suspectul are 50 de ani, iar în seara zilei de sâmbătă și-a înjunghiat soția, apoi a dat foc la casă. Fiul celor doi, un tânăr de 24 de ani, a sunat la 112 și a anunțat fapta tatălui său.
Femeia se află la spital, după ce a fost găsită cu o plagă deschisă în zona gâtului.

Citeste si: O femeie și-a bătut și maltratat copiii, în Portugalia: „Erau obligați să îngenuncheze pe pietre”

Un tânăr și-a aruncat concubina de la etajul al treilea

Tot în cursul serii de sâmbătă, un tânăr de 19 ani şi-a aruncat pe geam, de la etajul al treilea, concubina de 18 ani în urma unui conflict. Victima a fost transportată de urgență la spital.


„Prezumtivul autor al faptei, în vârstă de 19 ani, din Călan se află în momentul de faţă în custodia poliţiştilor, fiind audiat cu privire la împrejurările comiterii faptei, urmând a se lua masurile legale”, au precizat polițiștii.

Cercetările au fost preluate de procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă de omor.

Citeste si: Informații de ultim moment din cazul studenților uciși la Iași. S-a aflat rezultatul ADN al criminalului răspunzător de dubla crimă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si