Frații Los Angeles și Mc Donald’s Bălan rămân în arest preventiv, la Iași. Sora lor, Barcelona, e și ea în spatele gratiilor.

Instanța le-a respins cererea de cercetare în libertate

Frații au ajuns celebri după ce mama lor le-a ales nume de botez neobișnuite. Cei trei fac parte dintr-o rețea de traficanți de droguri și etnobotanice.

Frați Bălan din Iași, Los Angeles, Mc Donald’s și Barcelona, au cerut să fie cercetați în libertate, la aproape un an după ce au fost plasați în arest preventiv, dar instanța le-a respins cererea.

Inculpații Bălan Los Angeles, zis Hanubis sau Ewing, Bălan Mc Donalds, zis Marvel, Marvin sau Malvert, Bălan Barcelona, Bălan Marceone, Ionuț Hoțoi, Mădălina Hoțoi, Margareta Zarafan și alți câțiva membri ai unei rețele de traficanți de droguri și etnobotanice sunt în arest de anul trecut, din martie, potrivit libertatea.ro.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Un şofer a vrut să fugă de poliţie, dar a rămas suspendat cu maşina pe un pod din Maramureş

Pe numele fraților sunt depuse mai multe plângeri

Ei au solicitat eliberarea, însă Curtea de Apel Iași le-a respins săptămâna trecută cererea ca fiind neîntemeiată.

Cei trei frați fac parte dintr-o reţea de hoţi, dealeri de etnobotanice, iar în afară de faptul că și-au terorizat vecinii din cartierul ieșean Dalas, de la care furau până şi hainele de pe sârmele de rufe, aceştia vindeau joint-uri elevilor de liceu.

În martie 2021, Poliţiştii de la Antidrog Iaşi şi procurorii DIICOT Iaşi au efectuat 13 percheziţii în Dalas, stradela Sărărie, Baş Ceauş, în spatele Primăriei Iaşi, dar şi alte locaţii. Procurorii au reținut 17 dealeri, printre ei și Los Angeles, Mc Donalds și Barcelona.

Citeste si: Gestul terifiant al unui tânăr din Suceava. Și-a omorât bunica în bătaie, apoi a sunat la 112

Ce declara mama celor trei cu 18 ani în urmă

„I-am botezat după ce-am văzut și eu la televizor. Mi-au plăcut cum sună și tatăl lor a fost de acord să le zicem așa”, a povestit femeie originea numelor copiilor ei.

Citeste si: Trupul unui bărbat a fost găsit pe malul lacului Izvorul Muntelui


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si