Traficul pe DN 75 este îngreunat, luni seară, între localităţile bihorene Arieşeni şi Ştei, din cauza unei avalanşe. Drumarii au reuşit să deblocheze un fir de circulaţie şi continuă să intervină pentru ca traficul să revină la normal.

Traficul este îngreunat pe DN 75

"Pe DN 75, km 23, între localităţile Arieşeni şi Ştei, judeţul Bihor, se intervine de urgenţă cu utilajele din dotarea SDN Oradea în urma unei avalanşe.

Circulaţia a fost blocată pe ambele sensuri, iar în momentul de faţă se desfăşoară alternativ, pe un singur fir, dirijată de poliţie", a anunţat, într-o postare pe Facebook, Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Cluj.

Conform sursei citate, drumarii SDN Oradea fac eforturi pentru ca circulaţia să se reia pe ambele benzi, în condiţii de siguranţă, în cel mai scurt timp. Utilajele de deszăpezire vor rămâne în zonă pentru a putea interveni de urgenţă dacă va mai fi cazul.

Citeste si: VIDEO| Cine este Silvia, alpinista care a murit chiar de ziua ei în Munții Bucegi. Trupul său încă nu a putut fi recuperat din cauza condițiilor nefavorabile

Cod portocaliu și cod galben de ninsori și viscol puternic în 13 județe ale țării

Meteorologii ANM au emis duminică, 6 februarie, mai multe avertizări meteo de cod portocaliu și galben, valabile din această noapte de luni, 7 februarie.

Astfel, va fi cod portocaliu de viscol puternic și cod galben de ninsori în mai multe județe.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Local în Carpații Orientali și Occidentali, precum și în vestul Carpaților Meridionali vântul va avea intensificări, cu viteze de peste 70…80 km/h, temporar va fi viscol și vizibilitate scăzută. Local ninsorile vor fi moderate cantitativ.

 De la 05:00 dimineața și până la ora 10:00 va fi cod portocaliu de viscol puternic. La altitudini de peste 1700 m, în nordul Carpaților Orientali și în Munții Apuseni vântul va sufla tare, cu rafale de peste 100…120 km/h, va fi viscol puternic, zăpadă troienită și vizibilitate foarte scăzută.

Citeste si: Zeci de persoane salvate de salvamontiști în ultimele 24 de ore


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si