Au fost momente mai puțin obișnuite în camera roșie de la "Puterea Dragostei". Într-o întâlnire "de gradul patru"( vezi video mai jos ), Antonia a fost întrebată de cine este îndrăgostită. "Poate că sunt îndrăgostită de Radu. De tine nu sunt", i-a replicat Antonia lui Codruț.

Citeste si: Care este motivul pentru care Jador nu a mai mâncat de trei zile: „Doar am băut apă! Vă dați seama?”

Antonia a recunoscut că vrea să își facă relație cu un concurent din emisiune, iar Codruț a tachinat-o să facă acest lucru cât mai repede.

Antonia l-a luat în brațe pe Iacob: "Duțule, vrei să facem o relație?", l-a întrebat ea. Cei doi s-au strâns în brațe, iar Iacob a comentat: "Antonia este prietena mea, ea nu mă folosește cu absolut nimic"

Citeste si: Iancu Sterp și-a îngrijorat fanii, după ce a apărut cu un ochi lovit: ”Vreau să vă spun ce am pățit”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Antonia către Codruț: "Tu ești bolnav?"  

Antonia a avut un moment de intimitate cu Codruț pe scările către camera roșie. "Eu înțeleg că ești afemeiat, dar ești și bolnav? Pot să înțeleg că ești afemeiat. Ai spus că ai femeie acasă, că aia, că aia... Ai glumit? Vrei să fac și eu glume?", i-a spus Antonia lui Codruț.

Codruț a reacționat: "Doar ești conștientă că mai vorbesc cu alte femei. Și tu mai vorbești cu alți bărbați".

Antonia a negat că ar mai vorbi cu alți băieți în acest moment: "Mă jur". Cei doi au continuat să se tachineze și au lăsat impresia căar putea forma un cuplu cât de curând.

La sfârșitul anului trecut, după ce Antonia a ieșit din emisiune, fostul iubit al Alexandrei a întreținut zvonul că ar forma un cuplu cu frumoasa blondină.

Mai precis, el a recunoscut că este în tatonări cu Antonia, căreia i-a oferit un buchet superb de trandafiri.

Codruț Pop și Antonia Ionescu s-au întâlnit de mai multe ori în afara show-ului, ultima revedere dintre ei fiind imortalizată. Imaginea a fost postată pe social media.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si