„În această seară, pompierii giurgiuveni au fost solicitaţi să intervină pe DJ 401 A, între localităţile Floreşti şi Stoeneşti în urma unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal şi Gărzii de Intervenţie Roata de Jos, cu o autospecială de stingere, dotată cu modul de descarcerare, o descarcerare, două ambulanţe SMURD şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Giurgiu.

Echipajele de salvatori au găsit la faţa locului două autoturisme răsturnate în afara părţii carosabile. Un tânăr în vârstă de 18 ani a fost găsit încarcerat într-unul dintre autoturisme, fiind nevoie de accesoriile specifice pentru a putea fi extras. Acesta se afla în stop cardiorespirator şi i s-au efectuat manevrele de resuscitare, dar, din păcate, în urmă cu câteva minute a fost declarat decesul”, a declarat luni seara purtătoarea de cuvânt a ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

Citeste si: Sorin Cîmpeanu, anunț de ultimă oră despre reintroducerea trimestrelor şcolare: „Nu ştiu dacă este o coincidenţă sau nu, dar, din 1998, calitatea sistemului de învăţământ a scăzut”

Alte două victime au fost transportate de urgență la spital

Alţi doi bărbați, cu vârste de 23 şi 35 de ani, aflându-se în stare de conștiență, au fost transportaţi de paramedicii SMURD la un spital din București.

Pompierii au intervenit pentru sablarea părţii carosabile.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Accident grav noaptea trecută în Giurgiu. Un tânăr de 18 ani s-a stins din viață

Citeste si: Femeie de 73 de ani, trântită la pământ de angajatul unei companii de telefonie

Oamenii legii ajunși la faţa locului au efectuat cercetări cu privire la cauzele şi condiţiile în care s-a produs accidentul rutier, conform Agerpres.

Citeste si: Lucian Bode spune că frontierele de stat ale României sunt sigure. A fost întocmit un plan de acțiune pentru refugiați


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si